Lehetséges ez egy japán-amerikai vagy japán-európai kapcsolatnál?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e ki a kérdést, szóval előre is bocsi, ha nem, de a kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e egy japán-amerikai vagy japán-európai párnál, hogy a gyermeküknek kék szeme és/vagy szőke haja legyen, miközben az arca alapján szinte 100%-ban japánnak néz ki? Egy könyvféleséget írok, amiben a főszereplő srác Japánban született, illetve ott is él, viszont a szüleire nem emlékszik egy trauma miatt, és csak 16-17 éves korában jön rá, hogy az apja európai, mivel a szeme kék, ami a japánoknál nem túl gyakori. Létezhet ilyen a valóságban? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2020. ápr. 6. 12:57
11/14 anonim válasza:
Szia, ha nem gond engem is érdekel a könyv:)
12/14 anonim válasza:
Igen lehetséges mert az őseink genetikája öröklődhet.
13/14 anonim válasza:
Becenév: cica Nem: nő Születési idő: 98/6/17 Vércsoport: 0 Szülőváros Budapest Körülbelül: Budapesten élek és nem dolgozom. Írok a csodálatos és gyakran inspiráló eseményekről, amelyeket a városban látok, a mottóm ... csaj vagyok ne kérdez ilyet
14/14 KizuAi135 (Virtual Youtuber) válasza:
Szia Kérdező. :) Én is szívesen elolvasnám a könyvedet.Ha nem probléma.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!