Mitől ilyen szépek a latin-amerikai emberek (lányok)?
Ízlések és pofonok, ahogy mondani szokták... ez a nép is latin-amerikai, aztán nehezen nevezném szépnek őket. [link]
Szerintem te csak sorozatok és szépségversenyek alapján gondolsz egy teljes népről valamit. Kimész náluk az utcára, és máris teljesebb képet kapsz arról a sok szép bőrű, egészséges emberről, főleg a nyomornegyedek környékén...
Én félig mexikói vagyok apai ágon. Sok ideig éltem Mexikóban, de az egyetemet itt végzem Magyarországon. Az étkezés abban különbözik, hogy nálunk ha nassolni akarunk, nem csokit, chipset, meg kólát eszünk/iszunk, hanem általában gyümölcsöket, salátákat. Mexikóvárosban jártam középsuliba, és ott a büfében nem is voltak ilyen dolgok, maximum pizza, esetleg hamburger. Az ebéd is sokkal másabb volt mint itt Magyarországon. Nagymamám egy általános iskolában főzött, és egyszer megkóstoltam mit adnak itt Magyarországon ebédre. Szerintem elég is volt egyszer. A sport is valamilyen szinten elterjedtebb mint itt. Középsuliban nem volt olyan osztálytársam, aki ne sportolt volna valamit.
Amúgy szerintem neked alapvetően a barnább bőr jön be, azért látod annyira szépnek a brazil csajokat. Tényleg nagyon sok szép latin amerikai lány van, mégha csak az utcán is mész,de vannak csúnyák is, ugyanúgy mint akármelyik másik országban.
Nem vagy szakértője a témának, de kétlem, hogy kólát innának kakaócsigával, mint az átlag magyar nő, vagy lusták lennének elbiciklizni a szomszéd városba, mint sok magyar nő.
az se hiszem, hogy túlzásba vinnék a sminket, mint a magyarok, és mivel sötétebb a bőrük, mosolyognak (és nem sértődött fejjel mászkálnak, mint a magyar, ezektől is jobb az összehatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!