Szoknyás, vagy nacis lány vagy inkább?
Figyelt kérdés
Kort is írj, légy szíves :)2020. ápr. 5. 22:32
26/33 anonim válasza:
Pár éve szinte kizárólag ruhát hordok, télen is. Először nekem is meglepő volt, de számomra eszméletlenül kényelmes, sokkal inkább, mint a nadrág (és nem azért, mert túlsúlyos vagyok, sőt, inkább gebe).
31N
27/33 anonim válasza:
Csak szoknyat hordok attol leszsek noies.meg igy is neveltek h egy lany igenis szoknyaba jarjon.sokszor kenyelmetlen de Buszken viselem snnyit tennem kell a noiessegemert.telen vastag harinacival nyaron vekonnyal.irodaba ahol dolgozok amugy is kotelezo meg ugy szerintem valamennyire tarsadalmi elvaras aminek nokent illik megfelelni meg parom is elvarja en meg megteszem neki
28/33 anonim válasza:
Nyáron szoknya. Már kicsit várom, hogy meleg legyen. De ne legyen túl meleg.
30/33 anonim válasza:
Mindkettő. Heti felesben szoknya is, nadrág is. Így változatos számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!