Cigányság ellen, hogy lehetnék fehér vagy világosabb bőrszínű?
Figyelt kérdés
Tiszta ciki hogy barnabőrű vagyok2020. ápr. 5. 20:27
11/25 A kérdező kommentje:
Senki nem fogad el :)
2020. ápr. 5. 21:06
12/25 anonim válasza:
Szerintem te saját magadat sem fogadod el az a baj, ezáltal nehéz lesz másokat meggyőznöd arról hogy veled márpedig minden oké. Békélj meg önmagaddal, hidd el megváltozik a kisugárzásod és onnantól könnyebb lesz az életed. Próbáld meg figyelmen kívül hagyni az emberek véleményét, hófehér bőrrel is képtelenség mindenkinek megfeleni.
13/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2020. ápr. 5. 21:36
14/25 anonim válasza:
Ciki?
Én meg tisztára irigyelem a szép barna bőrűeket meg a cigánylányoknak szép fekete hajuk van.
A cigányfiúk meg a legtöbb nagyon helyeske.
15/25 anonim válasza:
Nagyon furán gondolkodsz! Nem a bőrszín az, ami miatt az emberek előítéleteket támasztanak, hanem a mentalitás, amelyet a cigányság általában mutat a külvilág felé. Aki emberként viselkedik, normálisan ruházkodik, tiszta, tanul(t), dolgozik, azzal csak a szélsőséges elemeknek akadnak problémái, - a normális többség nem ellenséges az ilyen emberekkel. Ha mentális problémái vannak egy embernek, az ki fog derülni akkor is, ha rózsaszínre festi magát.
16/25 anonim válasza:
Sehogy.Én mondjuk kerülöm őket,de ők se csípnek engem.Az biztos hogy neked ez nagy hátrány.Ebből csak tényleg olyan karakterrel tudsz kitörni,ami nagyon barátságos és segítőkész.
17/25 anonim válasza:
Annyit tehetsz mint Jacko. Átoperáltatod magad. Csak vigyázz le ne essen az orrod. Elhgyod a végén.
18/25 Deák Dominik 2020 válasza:
Amit keresel, az a fehérítő krém. Itthon kevésbé népszerűek, mint Ázsiában, de keress rá, lehet kapni. Nem leszel tőle Hófehérke, de pár árnyalattal fehérebb leszel.
19/25 anonim válasza:
20/25 anonim válasza:
Akkor majd én szégyelem magam a kedves kérdező és a válaszolók nevében is. Tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!