Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy szadistának hogyan lehet...

Egy szadistának hogyan lehet fájdalmat okozni?

Figyelt kérdés
Tehát hogy ne rajtam élje ki a szadista vágyait és bosszúból vissza adjam neki.
2020. ápr. 5. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha nem kommunikálsz vele. Semmibe veszed, nem reagálsz, bármit tesz. Persze ezt is csak akkor, ha véletlenül belefutsz valahol. Mert meghívására nem szabad reagálni, nem ülünk be vele teázni sehová, nincs közös program. Véletlen találkozáskor pedig át kell rajta nézni, ha hozzád szól, ne reagálj, mintha ott sem lenne. Iszonyatosan meg fog sértődni, hehe. Társaságban nem fog rád támadni. De kettesben ne maradj vele egy percre se.
2020. nov. 12. 17:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy akik itt pisztollyal, meg leszúrással próbálnak tanácsot adni, mit gondolnak. A szadista nem csak a csúnya, gonosz sorozatgyilkosokat, meg a nőverőket jelenti. Lehet, hogy ez az illető egy ujjal sem nyúlt a kérdezőhöz. Azt nevezzük szadistának, aki örömét leli mások szenvedésében. A szenvedés viszont nem csupán fizikai jellegű lehet.

Szerintem is az a helyes megoldás, amit a 11-es írt. Nézd levegőnek, ne mutass felé semmiféle reakciót. Ne lássa az érzelmeidet, ne mutasd ki ha félsz, boldog vagy, stb.. Viszont csak óvatosan, ez ugyanis egy kétélű kard. Ha az illető tényleg rád van szállva és és felbosszantod, bizony csúnya vége is lehet. Jobb elkerülni és nem bosszúskodni.

2020. nov. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!