Miért vannak most többen a boltokban, mint a kijárási korlátozás elött?
Figyelt kérdés
Boltban dolgozom, és a héten minden nap nagyobb volt a forgalom mint általában.
A fizetését a legtöbb ember szerintem csak holnaptól várja.
2020. ápr. 5. 11:23
1/6 anonim válasza:
Jön a húsvét, akkor pedig enni kell rosszullétig.
2/6 anonim válasza:
Az is igaz, amit a 2.ír, tehát amiatt sem tudnak úgy eloszlani az emberek. Az is nagy bevásárlóközpontba kell menjen, aki amúgy ruhaboltba, műszaki boltba, stb. ment volna, viszont ezek zárva vannak. A nyitvatartási idők is rövidültek, a legtöbb vásárolni járó ember ráadásul nem 65 év feletti, de nekik már csak délután lehet boltba menni, szóval ezért sem tudnak annyira "eloszlani" a vásárlók. Amíg nem vezették be ezeket, viszont már volt a járvány, akkor tényleg kevesebben voltak, mint általában szoktak, legalábbis itt nálunk.
3/6 anonim válasza:
Nekem cipőt kéne venni, de semmi üzlet nincs nyitva, így vagy online rendelek, vagy marad az Auchan és társai.
De amúgy eddig is tele voltak az élelmiszerboltok vírustól függetlenül is.
4/6 anonim válasza:
Talán aki eddig étteremben kajált, azok is boltba mennek most élelemért?
Tényleg, a meki nyitva van most?
5/6 anonim válasza:
A szokásos "nekem így több jut" (nem)gondolkodásmód miatt.
A nagy része meg a kukában landol majd...
6/6 anonim válasza:
Nem tök mindegy ki miért van a boltban ?
Senkinek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!