Miért ilyenek az emberek?
Én megértem, hogy most csak kijárási korlátozás van. Megértem, hogy benne van az egészségügyi séta pont. De az emberek miért vannak úgy vele, hogy "csakazértis"? Ebben a két napban az ablakból több embert látok kint, mint előtte. Ha egyszer elmondták, hogy vásárolni mehetsz, stb. mehetsz, de ha nem muszáj maradj otthon. Értem én, hogy ki lehet menni egészségügyi sétára. De az nem azt jelenti, hogy egész álló nap valaki mászkáljon kint már csakazért is!
Miért nem lehet azt megérteni, hogy ezzel nem azt érik el, hogy a két hetes korlátozásból nem feloldás lesz így, hanem szó szerint lakhelyelhagyási tilalom? Miért olyan nehéz betartani, hogy nem megyek napi 10x le mert nincs jobb dolgom?
2020-at írunk, nem igaz, hogy az ember nem tudja magát lefoglalni a házban. Oké, kicsi gyerekkel nehéz. De akkor le kell vele ülni társasjátékozni vagy bármi. De hogy csakazért is mindenki kint csavarog...
Lehet ez gonosz lesz, de én már most megszigorítanám, hogy mindenki aki kimegy ok nélkül szigorúan büntetni. Miért nem lehet megérteni, hogy maradj otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!