Lehet én vagyok a legnagyobb intorvertalt a földön?
Nem vagy "tiszta" introvertált és végképp nem te vagy a legnagyobb introvertált a földön.
Azért élvezed az hogy otthon vagy és kvázi nem csinálsz semmit mert szeretsz lustálkodni.
Szerintem se vagy introvertált.
Főleg ha szereted a társasági eseményeket.
Én pl alig merek megszólalni embereket között. nekem nagyon nehéz megtalálni a közös hangot másokkal és soha se keres senki. 21F
"Én pl alig merek megszólalni embereket között."
Ennek semmi köze az introvertáltsághoz. Ezt nagyon jó lenne végre megérteni, hogy az introvertált nem a beszariság, csendesség, nyomiság szinonimája. Azt jelenti, hogy a társaság, a társas események, az emberi kapcsolatok inkább lefárasztanak, és egyedül, magányos tevékenységekkel töltöd fel magad - mert ezt élvezed, nem azért, mert nincsenek haverok; az extrovertált pedig az ellenkezője, őt az emberek, a tömeg feltölti.
Léteznek csendes extrovertáltak és nagyszájú introvertáltak. Tudom, szarabb kimondani, hogy "félénk vagyok", mint azt, hogy introvertált, de attól még ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!