Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Verekedés munkásosztálynál...

Verekedés munkásosztálynál szokás vagy diplomások közt is?

Figyelt kérdés
verekedés, férfiak, munkások, diplomások
2020. ápr. 3. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9: Én a verekedésre gondoltam. Élelmiszerszerzés, stb. esetében.

Társadalmi szinten.

Most leállt a kereskedelem is, nem adnak-vesznek autót, nem is szabad emiatt találkozni az embereknek.

2020. ápr. 4. 14:08
 12/14 anonim ***** válasza:
inkább kocsmában/szórakozóhelyen, illetve környékén, ha van még ilyen...
2020. ápr. 4. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Egészségügyi intézetben dolgozom.Ismerek két verekedős,agresszív,asszisztensnőt...a verekedést úgy értsd,ha idegesek,nem tetszik nekik valami, adnak egyet kettőt az ember vállába,gyomrába,de azt izomból.És nem 75 kg-os bájos nővérkék,szóval meg lehet érezni.

Én ugyan betanított munkásként vagyok ott a többi munkásemberrel,hát kemény konfliktusok,veszekedések,egymás fenyegetése volt már,de verekedés még soha,hál' istennek.

De dolgoztam irodai közegben is,ott is ugyanezek a dolgok voltak csak valamivel visszafogottabban.Aztán igazából ki tudja,hogy van ez,mert lehet,hogy a munkás nem verekszik munkahelyen,de ha hazamegy,vagy a kocsmába,akkor ott már igen.De ugyanezt megteheti a jól szituáltnak kinéző igazgató,tanár,politikus is.Általában az alacsonyabb iskolázottságú emberek hajlamosabbak rá,én is ezt gondolom.Mondjuk ezen rétegen belül is emberfüggő.

2020. ápr. 4. 20:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Két kolléganőm összeverekedett pár éve a munkahelyemen.

Egyik doktori című biológus másik mesterképzést csinálta mechatronikán.

Egyik férje a másik nővel csalta. Ha van indok...

2020. ápr. 8. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!