Verekedés munkásosztálynál szokás vagy diplomások közt is?
9: Én a verekedésre gondoltam. Élelmiszerszerzés, stb. esetében.
Társadalmi szinten.
Most leállt a kereskedelem is, nem adnak-vesznek autót, nem is szabad emiatt találkozni az embereknek.
Egészségügyi intézetben dolgozom.Ismerek két verekedős,agresszív,asszisztensnőt...a verekedést úgy értsd,ha idegesek,nem tetszik nekik valami, adnak egyet kettőt az ember vállába,gyomrába,de azt izomból.És nem 75 kg-os bájos nővérkék,szóval meg lehet érezni.
Én ugyan betanított munkásként vagyok ott a többi munkásemberrel,hát kemény konfliktusok,veszekedések,egymás fenyegetése volt már,de verekedés még soha,hál' istennek.
De dolgoztam irodai közegben is,ott is ugyanezek a dolgok voltak csak valamivel visszafogottabban.Aztán igazából ki tudja,hogy van ez,mert lehet,hogy a munkás nem verekszik munkahelyen,de ha hazamegy,vagy a kocsmába,akkor ott már igen.De ugyanezt megteheti a jól szituáltnak kinéző igazgató,tanár,politikus is.Általában az alacsonyabb iskolázottságú emberek hajlamosabbak rá,én is ezt gondolom.Mondjuk ezen rétegen belül is emberfüggő.
Attól függ. Két kolléganőm összeverekedett pár éve a munkahelyemen.
Egyik doktori című biológus másik mesterképzést csinálta mechatronikán.
Egyik férje a másik nővel csalta. Ha van indok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!