Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Verekedés munkásosztálynál...

Verekedés munkásosztálynál szokás vagy diplomások közt is?

Figyelt kérdés
verekedés, férfiak, munkások, diplomások
2020. ápr. 3. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én utoljára általános iskolában láttam kortársaim közt verekedést. De asszem, máshol se láttam senkit verekedni 12 éves kor fölött.
2020. ápr. 3. 21:57
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Utoljára a H8as héven láttam verekedést.

Mellettem ülő romák pont azt beszélték meg, hogy menek fel pestre lopni és hogy legutóbbis milyen jól kifosztottak egy külföldit.

Majd jött az ellenőr és persze nem volt jegy, majd valaki mondta nekik közbe szolt, hogy vagy fizessenek vagy szálljanak le.

Ők elkezdtek verekedni.

Gondolom nem diplomásak voltak.

(Amúgy a diplomás egy óriási gyűjtőfogalom, ami alá bele tartoznak a média tudományosok és a mérnökök is ami közt ég és föld van, szóval nem feltétlenűl jelentenek felsőbb rendűt a nem diplomásokhoz képest)

2020. ápr. 3. 22:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem normális emberek esetében sehol. Ellenkező esetben bármelyiknél, szituációtól függően.

Azért az olyan munkahelyeken általában, ahol diplomás emberek dolgoznak, vagy egy elvárási szint a viselkedési kultúrára. Értsd: testi erőszak = munkaviszony azonnali megszüntetése. Tehát eleve fel sem merül, mint lehetőség.

Én személy szerint gyári munkástól egyébként hallottam durva sztorikat szívatásról, ingen/ ruhán ragadásról, lökdösésről. Ezeken is csak néztem. Ahol van egy normális munkahelyi kultúra/ alap intelligencia szint a dolgozókban, ott ez szintén fel sem merül.

Függ talán a képzettségtől, a neveltetéstől, a személyiségtől, és a munkahelyi környezettől is. Az is tény, hogy az érzelmi intelligencia nincs mindig egyenes arányban a diplomák számával...

2020. ápr. 3. 22:09
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Suttyóknál szokás.
2020. ápr. 3. 22:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik rétegben meg van a hajlam arra, hogy birokra keljen másokkal. Annyi különbséget vélek mindösszesen érzékelni, mintha igaz lenne, hogy a kevésbé tanult emberek zsebében hamarabb kinyílik a bicska, - kicsi indok is elég, hogy felrúgjanak valakit, mint a húgyos vödröt.
2020. ápr. 3. 22:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi életem során volt szerencsém mindkét oldalt megtapasztalnom. Igaz, nekem nincs diplomám, de volt egy olyan munkahelyem, ahol tanult emberekkel dolgoztam együtt. És voltam gyári munkás is. Én azt tapasztaltam, hogy ég és föld a különbség. A diplomások türelmesebbek voltak, még századszorra is segítettek. Egymás közt normális hangon beszéltek. Nem láttam olyat, hogy valakinek a háta mögött összesúgtak volna stb..

A gyári munkások viszont ordibáltak egymással, pedi nem voltak hangos gépek. Kibeszélték még azt is, hogy ki mit hozott enni, és rendesen emlegették egymás anyukáját, ha valaki kicsit lemaradt. Bár verekedés nem láttam, viszont így is feltűnő a különbség.

2020. ápr. 4. 00:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Mindenhol megjelenhet, de nem kellene. Van, aki a manika miatt, van, aki pl.: a csaja miatt, de van, aki a pia által.
2020. ápr. 4. 08:31
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
7: És szerinted mi várható most, hogy az embereknek 2 héten belül elfogy a pénze?
2020. ápr. 4. 08:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Ugyan nem a hetes vagyok, de feltételezem, hogy a sok suttyó panelproli eladja a széthajtott BMW-t.
2020. ápr. 4. 11:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyébként vicc, hogy megy a sírás, hogy az embereknek nincs pénzük és nincs megtakarításuk, de érdekes módon nem egyes Suzukikkal vannak tele a magyar utak... A rongyrázás az megy, nem tudom sajnálni azt, aki ezek után éhendöglik.
2020. ápr. 4. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!