Más is van akit nem visel meg a karantén, mert egyébként sem igazán járt sehova?
Én például jóval többet dolgozok mióta home office van, de oké, biztos jobban tudod. :D
Én nem otthon ülni szeretek, hanem szimplán csak rettentő sok egyedüllétet igénylek. Normál esetben eljárok bringázni, úszni, fotózni egyedül.
Azonban az utóbbi időben nem volt erre időm, jelenleg programozónak képzem át magam, azelőtt meg az élethelyzetem volt simán szutyok.
Tehát megszoktam az otthonlétet.
Azt meg kifejezetten élvezem, hogy nincs ennyi ember körülöttem: munkában emberek, suliban emberek, tömegnyomorközlekedés, lépcsőházban tuti valaki jópofizni kell épp...
Ráadásul valamivel több időm van, egyik előttem szólóhoz hasonlóan én is foglalkozom olyan dolgokkal, amikre máskor nem lenne lehetőségem.
Viszont az arckönyvben 3-4 hetente van posztom normálisan, most pedig majdnem naponta, sokat chat-elek, holott nem vagyok chates - munkaidőben Viber miatt felhangosított teló, bekapcsolt wifi kell, ezért hallom, ha írnak.
Már hiányzik a természet, túráznék, egész jól futok, mennék Női Futógála 5 km-re...
Ahogy ismerem magam, amikor már 2 hónapja fog tartani ez az őrület, akkor már nagyon hisztis leszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!