Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van akit nem visel meg...

Más is van akit nem visel meg a karantén, mert egyébként sem igazán járt sehova?

Figyelt kérdés
Szeret otthon lenni.

2020. ápr. 3. 09:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Semmi változás nincs az életemben
2020. ápr. 3. 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Én például jóval többet dolgozok mióta home office van, de oké, biztos jobban tudod. :D

2020. ápr. 3. 11:05
 13/18 anonim ***** válasza:
26%
Milyen karantén?! Hol?! :D
2020. ápr. 3. 11:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha precízek vagyunk, akkor nem tilos senkinek, hogy elhagyja az otthonát, - egyszerűen csak azt szeretnék elérni, az emberek ne nehezítsék meg a járvány helyzet megoldását azzal, hogy felesleges megbetegedéseknek adnak táptalajt a viselkedésükkel. Hogy válaszoljak is: Én az utóbbi időben nem csámborogtam feleslegesen. Elmentem dolgozni. Haza jöttem. Időközönként segítek a feleségemnek a vásárlásban - és ez most sincs másként. Évente néhány alkalommal elvittem a feleségemet egy étterembe, ill. wellness-ezni, - próbáltam kompenzálni, hogy mennyi mindent megtesz a háttérben azért, hogy minél sikeresebb lehessek. Most éttermezés és wellness nincs, de amint lehet, ismét elviszem.
2020. ápr. 3. 11:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem megviselt, de csak azért, mert az egyetlen barátommal sem találkozhaok és szörnyen magányos vagyok.
2020. ápr. 3. 14:27
 16/18 anonim ***** válasza:
15%
Fura, mert introvertált vagyok, de megérzem ezt az egészet.
2020. ápr. 3. 15:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
engem nem visel meg különösebben. dolgozni még kell menni. évek óta itthon edzek. szórakozni, étterembe stb nem jártam amúgy sem. szabadidőmben olvasok, vagy néha filmezek, esetleg bringázok. amúgy meg szeretek is itthon lenni:)
2020. ápr. 3. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem otthon ülni szeretek, hanem szimplán csak rettentő sok egyedüllétet igénylek. Normál esetben eljárok bringázni, úszni, fotózni egyedül.

Azonban az utóbbi időben nem volt erre időm, jelenleg programozónak képzem át magam, azelőtt meg az élethelyzetem volt simán szutyok.

Tehát megszoktam az otthonlétet.

Azt meg kifejezetten élvezem, hogy nincs ennyi ember körülöttem: munkában emberek, suliban emberek, tömegnyomorközlekedés, lépcsőházban tuti valaki jópofizni kell épp...

Ráadásul valamivel több időm van, egyik előttem szólóhoz hasonlóan én is foglalkozom olyan dolgokkal, amikre máskor nem lenne lehetőségem.

Viszont az arckönyvben 3-4 hetente van posztom normálisan, most pedig majdnem naponta, sokat chat-elek, holott nem vagyok chates - munkaidőben Viber miatt felhangosított teló, bekapcsolt wifi kell, ezért hallom, ha írnak.

Már hiányzik a természet, túráznék, egész jól futok, mennék Női Futógála 5 km-re...

Ahogy ismerem magam, amikor már 2 hónapja fog tartani ez az őrület, akkor már nagyon hisztis leszek!

2020. ápr. 3. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!