Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Na jó, ha csak én tehetek...

Na jó, ha csak én tehetek arról, hogy sikertelen vagyok az életben, akkor konrkétan mit tehetnék még vagy másképp?

Figyelt kérdés

Ehhez az oldalhoz képest életképtelen vagyok és mindenki szerint lusta is. Ha ezt az oldalt akár csak olvasom is, elmegy az életkedvem is.

- Testileg nem vagyok egészséges, pl.reflux, magas koleszerinszint, 0 állóképesség, köhögés

- Enyhén autista vagyok beilleszkedési problémákkal

- Hiába tanulok nagyon sokat, karrierem nincs

- Szabadidőm nincs

- Pénzem vészesen fogy és a válság alatt lehet, hogy nem fogom tudni fizetni a számláimat.

- Szingli vagyok

Én úgy érzékelem, hogy fentiek az örökölt gének, környezeti hatások, neveltetés és mázli mértéke miatt vannak.

Úgy érzem, igen szorgalmas vagyok és mindenben igyekszem fejleszteni magam.

Ok, megpróbálom elfogadni, hogy valószínűleg ez nincs így.

Akkor mit tehetnék magamért, másképp?

2020. ápr. 1. 19:22
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Karrier tekintetében a járvány tett be, de olyannyira, hogy már B tervem van... 😕
2020. ápr. 1. 22:28
 22/29 anonim ***** válasza:

A linkelt kérdésnél kaptál tippeket többek között.

De röviden és tömören, ha csinálsz valamit, és nem előre jutsz, hanem hátrafelé, akkor rosszul csinálod. Meg kell vizsgálni miért csinálod rosszul. Rébuszokban beszélve meg nem lehet nyilván. Ha magadtól nem megy, márpedig nem megy, akkor kérj segítséget (valós segítséget)

2020. ápr. 1. 22:47
 23/29 A kérdező kommentje:

Vegyük csak a karriert.

Túl buta vagyok ehhez a szakmához, de szorgalommal ellensúlyozom. Most bejött ez a járvány, hatalmas válság jön.

Mégis mit tehetek az épphogy beinduló karrierem megmentéséért a semmin kívül??

2020. ápr. 1. 22:50
 24/29 anonim ***** válasza:

"már B tervem van"

Az jó,a legtöbb embernek A terve sincs.

Továbbra is csak azt tudom mondani,hogy hagyd az oldalt,ha lehangol.

Utolsó tipp,jobbat nem tudok:Legyél a jelenben.A múlton úgysem tudsz változtatni,a jövő képlékeny és most kezdődik.(Ez most elég Coelho-s lett,de attól még igaz.)Ne azt nézd,hogy hol kellene tartanod,hanem azt,hogy hol vagy.Mindig az adott napból/helyzetből/pillanatból kell a legtöbbet kihoznod.Vagy sikerül,vagy nem,de ha fejlődni akarsz,ez a legjobb,amit tehetsz.

2020. ápr. 1. 22:54
 25/29 A kérdező kommentje:
Ha a jövőn gondolkozom, legalább 0,000001-es szintű reményem van, míg a jelen egy katasztrófa.
2020. ápr. 1. 22:58
 26/29 anonim ***** válasza:

"Túl buta vagyok ehhez a szakmához, de szorgalommal ellensúlyozom."

Na ezért mondtam, hogy beszélned kellene valami szakemberrel.

Ha a képességeid saját meglátásod szerint sem elegendők egy szakmához, akkor a szorgalom nem kompenzál eleget. Valamelyik része a mondatnak nem állja meg a helyét. Mivel itt kínlódsz rajta folyamatosan, ezért kellene komolyabb segítség. Pl. Karriertanácsadó kezdetnek.

2020. ápr. 2. 07:32
 27/29 A kérdező kommentje:

Már miért ne kompenzálná a szorgalom?

Tapasztalom, hogy kompenzálja....

Tényleg kellene karriertanácsadó, mert a válság miatt (!) ennek a karrieremnek ennyi volt.

2020. ápr. 2. 08:03
 28/29 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék,karrier tanácsadás/álláskeresés.

2020. ápr. 2. 16:37
 29/29 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Én is az autizmus spektrumon vagyok, gyerekkoromban mindig kiröhögtek, megaláztak.

Évekig tartott egy "alapszinten" elsajátítani a nagyon alap szociális dolgokat is.

Beszélgessünk!

F

2020. jún. 18. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!