Na jó, ha csak én tehetek arról, hogy sikertelen vagyok az életben, akkor konrkétan mit tehetnék még vagy másképp?
Ehhez az oldalhoz képest életképtelen vagyok és mindenki szerint lusta is. Ha ezt az oldalt akár csak olvasom is, elmegy az életkedvem is.
- Testileg nem vagyok egészséges, pl.reflux, magas koleszerinszint, 0 állóképesség, köhögés
- Enyhén autista vagyok beilleszkedési problémákkal
- Hiába tanulok nagyon sokat, karrierem nincs
- Szabadidőm nincs
- Pénzem vészesen fogy és a válság alatt lehet, hogy nem fogom tudni fizetni a számláimat.
- Szingli vagyok
Én úgy érzékelem, hogy fentiek az örökölt gének, környezeti hatások, neveltetés és mázli mértéke miatt vannak.
Úgy érzem, igen szorgalmas vagyok és mindenben igyekszem fejleszteni magam.
Ok, megpróbálom elfogadni, hogy valószínűleg ez nincs így.
Akkor mit tehetnék magamért, másképp?
Engem tényleg érdekel, hogy tanulok, dolgozom, sportolok, akkor mit tehetnék még, hogy ne legyek full sikertelen és testileg is beteg.
Ezen az oldalon mindenki sikeres.
Tippet sohase kaptam.
Tessék egy tipp:Ne olvasd az oldalt.
Nincs értelme másokhoz hasonlítani magad,ők más tapasztalatokat szereztek,más életet élnek,más a gondolkodásmódjuk.Fejlődni csak önmagadhoz képest tudsz.Ha előbbre vagy most,mint pl. tavaly,akkor jól csinálod.
Minden szempontból sokkal hátrébb vagyok, mint tavaly.
Elviselhető mumkát szeretnék, stabil munkát, gyarapodó pénzt és végre ne romoljon az egészségi állapotom. Kb ennyit akarok.
Így max. annyi "tippet" tudok adni,hogy tegyél érte.
Jobb munka/több pénz/egészség,ok leírtad mit akarsz.A kérdés az,mit teszel,hogy megvalósuljon.(Konkrétan,mert a tanulok/edzek,stb. alapján nem tudom,mit lehetne mondani valakinek,akit nem ismerek.)
Heti kb 2 órát mozgok, ami kevés, de sokan ennyit se.
Sulit is végzek és autodidakta is képzem magam.
Szabadidőm tényleg kevés van, de igyekszem a hobbijaimmal foglalkozni.
Az autizmus kapcsán igyekszem megfigyelni az embereket és idomulni, alkalmazkodni, de lassan megy. Nekem totál érthetetlenek az emberek és ha tippelhetek, nyilván én is nekik. Négyszer próbálkoztam szakemberrel és nem váltak be. Mástól is hallom, hogy nehéz jót találni, de kellene rá idő, pénz.
"Heti kb 2 órát mozgok, ami kevés, de sokan ennyit se."
Az nagyon kevés,már bocs.Lehet,hogy mások ennyit se,de most rólad van szó,te akarod fejleszteni magad,nem ők.Szervezd át a dolgaidat,mozogj napi min. félórát intenzíven.
"Sulit is végzek és autodidakta is képzem magam."
Jó,akkor iskola elvégzése,AZUTÁN jobb munka keresése/karrierépítés,mivel lesz hozzá képzettséged.Alapok nélkül nem lehet építkezni.
"Szabadidőm tényleg kevés van, de igyekszem a hobbijaimmal foglalkozni."
Értem,kell a kikapcsolódás is,de neked kell mérlegelned,hogy mi a fontosabb.
"Az autizmus kapcsán igyekszem megfigyelni az embereket és idomulni, alkalmazkodni, de lassan megy. Nekem totál érthetetlenek az emberek és ha tippelhetek, nyilván én is nekik. Négyszer próbálkoztam szakemberrel és nem váltak be. Mástól is hallom, hogy nehéz jót találni, de kellene rá idő, pénz."
Erre nincs receptem,szerintem másnak sem.Ne akarj mindent egyszerre.Szerezz jobb munkát,akkor lesz pénzed,akkor szakíthatsz időt egyebekre.Megint csak alapozni kell,azután falazni,nem kezdheted rögtön a tetővel.
2 óra mozgás nem annyira kevés azért, én érzem pozitív hatásait, és én erre tudom azt mondani, hogy nem lehet mindent egyszerre. :P
Ettől még nyilván igyekszem minél többet, hol több jön össze, hol kevesebb. Inkább azért magyarázkodom, mert ostorozni nem akarom magam, de igyekszem minél többet mozogni.
Ami mozgás, az viszont intenzív. Pl a gyaloglást nem számolom bele.
Már van adott területen végzettségem, tehát már kell(ene) tartania a karrierépítésnek.
Az utolsó, autizmusos pontom pedig a legfontosabb, anélkül se karrier, se egészség, semmi nincs.
A fejlődés egy folyamat.Nem tudom,mit értesz ostorozás alatt,nincs értelme magadat büntetni,motiváció kell,nem kényszerítés.
"már kell(ene) tartania a karrierépítésnek"
Jó,akkor vizsgáld meg,mi az oka annak,hogy nem haladsz.
Utolsó pont:Mondom,folyamat.Le lehet tudni azzal,hogy ez a 22-es csapdája és nem tehetsz semmit.Oké,most előbbre vagy?(Nem.)Nincs isten,akire áttolhatnád a felelősséget a saját életedért.Mondhatod,hogy az élet nem igazságos.Talán igazad van,talán nem,de a világ nem fog hozzád alkalmazkodni.Tippet kértél,tippet adtam.Ha neked jó úgy,ahogy van,akkor áldásom rád,én nem tudok csodát tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!