Van olyan aki megfogadta, hogy ebben a helyzetben nem fog túlárazottan venni semmit (maszk, gumikesztyű, zöldség, hús, stb. )?
Nem fogadtam meg, de amugy se veszek tularazott termekeket.
Akkor veszek mast.
100db-os kesztyű 4000,-?
Reális az ára. Máshol is ennyi vagy drágább.
Ne vegyél. Moss kezet, és varrj magadnak 10 db fehér maszkot. azt nyugodtan moshatod magas hőfokon, vasalhatod is.
Nem kell fokozni a szeméttermelést, mert a végén nem tüdőgyulladásban halunk meg, hanem belefulladunk a gumikesztyűk, maszkok és nylonzacskók tengerébe. .
Nem "fogadtam meg", csak evidens.
Kesztyűm van itthon pár dobozzal még régről, de nem igazán használom, inkább kézfertőtlenítő + extra gyakori kézmosás.
Maszkot ingyen kaptam egy varrónő ismerősömtől, már csak tisztítanom, fertőtlenítenem kell.
Az ételek nem túlárazottak normális boltokban.
Ha olyan dologról van szó, ami nem feltétlenűl szükséges, akkor nem.
Pl.: 1 héten át egyátalán nem vettem húst, amikor hírtelen mindent kifosztottak. A bevásárlóközpontokban egyátalán nem volt és furcsa mód még a kis henteseknél sem.
Abban az időben nem akartam nyitásra menni, majd 10 emberrel sorba állni és utána 1,5xre árat fizetni, így minimalizáltam a hús bevitelt.
Viszont ha valami ténylegesen szükséges, akkor kifizetném a felárral együtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!