Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, mit csinálnátok, ha...

Lányok, mit csinálnátok, ha valamilyen szuper képességetek volna?

Figyelt kérdés
Például szuper erősek lennétek, mint pl. Supergirl vagy Wonder Woman? Mit kezdenétek olyan képességgel, olyan erővel a birtokotokban?

2020. márc. 31. 08:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem a világ legjobb szuperképessége lenne a mind control. Ha arra tudnád rávenni az embereket amire csak akarnád. Nem tudom ki látta az Esernyő Akadémia sorozatot, de benne van lány, akinek pont ilyen képessége van és szerintem nagyon cool. :D Csak annyit mond hogy "Hallottam egy pletykát...." és aztán behelyettesíti azt amit szeretne. "Hallottam egy pletykát miszerint le akarsz feküdni velem" például. És bumm, rá tudnál venni akárkit hogy szexeljen veled. 😀 És ugyanígy bárkit akármire.

Gazdag lehetnél, sikeres stb. Még jobb lenne ha egy ilyen "varázsigével" bármit tudnál irányítani, nem csak embereket. Akkor azt is kontrolálhatnád hogy mondjuk más szupererőid legyenek. Pld meg tudnád állítani az időt, teleportálni stb.

2020. márc. 31. 13:38
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
11: biztos, hogy a szexuális erőszak volt a legjobb példa az erő bemutatására?
2020. márc. 31. 13:53
 13/27 A kérdező kommentje:

Úgy látom a fantázia határtalan! :)

Mondjuk ez rám is érvényes lehet, ha már ilyen kérdést tettem fel. :)

Azért egy szuper képességet szexualitásban felhasználni... :)

2020. márc. 31. 14:00
 14/27 anonim ***** válasza:
60%

Szuperképesség nem ad a törvény alól mentelmet, szóval nem sok mindenre.

Különben anno régen ez egy antagonista történetként indult volna, mert akkor ekkora erőt használtam volna valakin - ha értitek hogy értem - most már nem.

Plusz ha jól tudom Supergirl repülni is tud, na azt nagyon-nagyon szeretném, mert én szerkezetben/gépben ami repülni képes nem igen bízok, tériszonyos is vagyok, de repülni viszont szeretnék (úgy mint ezek a szuperhősök), ez régi vágyam.

Különösebben a magam hasznán kívül nem igen használnám.

2020. márc. 31. 14:48
 15/27 anonim ***** válasza:
74%

Alakváltás.

Okát nem mondom el. 😇

2020. márc. 31. 15:09
 16/27 A kérdező kommentje:

Aranyosak válaszaitok! :)

Utolsónak válaszoló, értelek! 😊

A repülés engem is érdekelne, álomban volt már rá eset, érdekes volt. :)

Amúgy egy szuper erős lány erősebb volna minden fiúnál. Ez milyen érzést kölcsönözne egy lánynak? Sőt, még gépeknél is erősebb volna. 💪☺

2020. márc. 31. 15:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
16: végre átüthetném a falon az összes embert aki úgy kezdni a mondatot hogy "Lány létedre..."
2020. márc. 31. 16:37
 18/27 A kérdező kommentje:
KeveLeves 17: ezzel mennek agyadra sokan, hogy azt mondják, "Lány létedre..."? :)
2020. márc. 31. 16:58
 19/27 A kérdező kommentje:
Kedves 17! Bocs, a telom elírta! 😊
2020. márc. 31. 16:59
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

18:

"Lány létedre így beszélsz? Lány létedre így öltözködsz? Lány létedre így nézel ki? Lány létedre ilyen a hajad? Lány létedre ilyet olvasol? Lány létedre ezt vagy azt csinálod/nem csinálod? Lány létedre ezt gondolod? Ezt tudod lány létre? Lány létedre elég értelmes vagy. Lány létedre nem szereted/szereted ezt vagy azt?"

Geez, örülök ha lány létemre élni hagynak.🙄

2020. márc. 31. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!