Miközben vártam valami vizsgálatokra az orvosnál, kint állt több nővér. Az egyik rám nézett, elkezdet nevetni, azután szólt a többinek is, azok is nevettek. Nem hangosan. Ez mennyire elfogadható viselkedés az ott dolgozóktól? Engem kinevettek. F/44
Te nem ismered a világhírű, nőhódításban is sikeres férfiszínész mondását: „Ha meg tudsz nevettetni egy nőt, akkor bármire képes vagy.”?
Szuperképességű lehetsz, ha egyszerre négy nőt tudtál megnevettetni.
Istenem! Egy 44 éves férfi itt panaszkodik, idegeneknek. Mint egy óvodás, az óvónéninek, vagy a szüleinek. Bár ő legalább konkrétan meg tudja nevezni azt, aki kinevette, és olyanoknak panaszkodik, akiktől valamilyen cselekvést remélhet, hogy megdorgálják a kinevetőt.
Rendben, ne legyen hiábavaló az itteni panaszkodásod. Csúnya nővérek! Szabad volt kinevetni azt a negyvennégy éves férfit? Négyen egy ellen, micsoda dolog! Majd elveszem én a kedvetek a röhögcséléstől, csak találkozzak veletek!
Na, rendben van? Tudsz már aludni, enni, mosolyogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!