Szerintetek is igénytelen videókat csinál Ownmckendry?
Szerintem Ownmckendrynek, nagyon rossz és iritáló személyisége van. 26-28 év körüli a srác. És úgy viselkedik mint egy 9 éves. Azt hiszi magáról jópofa, pedig nem az. Nem vicces az, hogy minden videójába bele ordít a kamerába. Na meg, hogy mindig undorító szavakat használ pl segg, fing, csula, stb. Azt hiszi vicces dolgok, pedig nem. 1x elmegy rossz poénnak de ez már sok. Meg mostanában mindig ugyanazokról a játékokról csinál videót! És tényleg ha ezekkel a dolgokkal valaki szembesíti. Akkor nem, hogy tanulna belőle. Hanem még vissza is él vele. Szerintem szánalmas a srác és kuka amit művel! Ti mit gondoltok erről?
17/L
Na szóval. Itt van az én véleményem:
Péternek van egy karaktere, akit a Youtuberól ismerünk, Ownmckendry néven. Amit a videóiban láttok, az a gyerekes, ordibáló 27 éves az Péter gyerekes oldala. Mindenkinek van ilyen oldala. Neked is! Igen neked aki te ezt most olvasod! Peti néha túlságosan rájátszik erre az ugymond "szerepere" viszont ez a szerep nem olyan amit előre megírt. Ez jön magától. VISZONT! Ha valaki, egy komoly videót akar tőle nézni, mézze meg a Nosikásat, a Youtube szigorítósat, azt a videóját amiben az Anikóshowról beszélt, a Pokemonosat, és még sorolhatnám. És lehet, hogy néha összeakad a nyelve. Miért? Tán neked nem?! Mert te annyira okos és tökéletes vagy?! Nem! Olyan, hogy tökéletes ember, maximum a filmekben létezik^^ És nem kell az irni, hogy undorító, vagy fogyatékos, vagy a videói nem tartalmasak. És! Azért játszik mondjuk egy héten keresztül a Resident Evilel mert VÉGIGJÁTSZA. Más videósok is ugyan úgy szoktak VÉGIGJÁTSZÁST csinálni. És én megmondom öszintén,nekem eddig Peti csalta a legtöbb mosolyt az arcomra, a videósok közül. Nem akarok videosokat leszolni, mert mindenki jó videós, csak a megfelelö szemszögböl kell nézni!
Csókolom az utálókat!
Ölelem a Kokonoshykat!
Kászönöm a fugyelmet, ÁdÍjOsZ!:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!