Beszélgettetek már itt, ezen az oldalon intelligensnek mondható pasival? Van egyáltalán ilyen?
Figyelt kérdés
Aki tényleg intelligens volt, látszott a megfogalmazásain, nem csak annak mondta magát.2020. márc. 28. 13:54
12/27 anonim válasza:
Ha ez a szándékod, írj ki egy számodra érdekes, intellektuális témáról szóló kérdést, állj lesben, várd a gyanútlanul válaszoló géniusz hímeket, és csapj le rájuk, de kegyetlenül ám! ;)
13/27 anonim válasza:
Aki intelligenciára vágyik az nem ide jár:) Érthetetlen miért merül ez fel kérdésként:)
14/27 anonim válasza:
Meg fogtok lepődni, de én beszélgettem már itt több intelligens emberrel is. Meglepően jó kommunikációval.
Férfival és nővel is.
Bár ritka, de akad. :)
16/27 anonim válasza:
Szexről miért ne lehetne intelligensen beszélni?
18/27 anonim válasza:
Igen nem is eggyel, orvossal, tanárral stb, én is orvos vagyok.
A probléma az, hogy az átlagembernél intelligens egyenlő egyetért velem. Én általában nem értek egyet, pluszban pedig nem vagyok kedves. Egyébként a megfogalmazás csalóka. A legtöbb intelligens ember teljesen hétköznapi módon fogalmaz, a sznobok, az okoskodó bölcsészek és azok az emberek igyekeznek kifejezetten intellektuális stílusban fogalmazni, akik az intelligenciát mint külső szemlélő figyelik (magyarul hülyék).
20/27 anonim válasza:
Az utolsó kb. 10 évben talán 2-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!