Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külföldön élök, melyik nemzeti...

Külföldön élök, melyik nemzetiseget szeretitek/nem szeretitek, es miert?

Figyelt kérdés

Hol eltek, kiket miert igen, masokat miert nem szerettek.

Indoklasnak örülnek.

Köszönöm a valaszokat :)

2020. márc. 27. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Èn Magyarorszàgròl költöztem ki 5 ève Franciaorszàgba.70% a magyaroknak tiszteletlen, mogorva ès lenèzően viselkedik. Amikor hazalàtogatok megcsap az a tipikus magyar mentalitàs.

Akinek nem inge...termèszetesen

2020. márc. 27. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Skociaban elek, de sokaig Londonban is laktam.

Akiket nem szeretek:

Nigeriaiak-mind hazudik, penzehes es megbizhatatlan-nagyon sokkal talalkoztam

Litvan es Roman nok- mind egoista, csak magaval torodik

Brazilokkal nem szerettem egyutt dolgozni, mert szeretnek munkat kerulni.

2020. márc. 27. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
JA es indiaiak, pakistaniak/kinaiakat se szeretem, mert a javaresze gusztustalan nepseg. Tisztasagra gondolok.
2020. márc. 27. 20:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddig valaszokat
2020. márc. 27. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az Egyesült Királyságban élek. Az angolokat általában szeretem, de volt pár ember, akikben nagyot csalódtam. A wales-i emberekkel szemben van egy előítéletem, mert rengeteg nagyon önzővel találkoztam.

Kínaiakkal volt pár konfliktusom, és nem voltak kedvesek, együttműködőek a közös megoldásban. Vásárlásnál nagyon fukarok tudnak lenni. Van, aki még a gyerekének sem venne egy pohár kólát.

Az indiaiakat gyűlölöm. Azok olyanok, mint a cigányok hallod...

Románokból találkoztam jófejekkel, de annyi gond volt velük. Loptak, veszekedtek, indulatosak voltak.

Lengyelekről annyit, hogy nem bíznám rájuk az életem.

Találkoztam 1-2 némettel. Az egyik nagyon szorgalmas volt, keményen dolgozott.

A spanyolok (ahogy az angolok sem) nem szeretnek dolgozni :D Sajnálják a pénzüket, mint a kínaiak.

Fúú, nem tudom kit hagytam még ki :D

Persze a véleményem a különböző népekről az alapján az X ember alapján alakult ki, akikkel az évek során találkoztam. Simán lehet, hogy valaki teljesen más, mint a példák, amiket láttam rá.

2020. márc. 27. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyesult Allamokban elek. A latin-amerikaiakat nem szeretem mert lustak nyelvet tanulni de ozonlenek ide a munka miatt es hozzak az egesz rokonsagot. Persze illagalis a legtobb, nem adoznak. Angol tudasuk eleg szereny, nehez veluk kommunikalni es nagyon hangosak. Miattuk mindent kiirnak spanyolul es van spanyol ugyfelszolgalat is. Nem mondanam baratsagosnak se oket ugy altalanossagban.

Mas kulfoldiekkel USA ezen reszen nem szoktam osszefutni.

Indiaiakat latok, nekik zavaro az akcentusuk de amugy nincs veluk bajom.

2020. ápr. 2. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én Németországban élek.

Az oroszokat nem kedvelem: zavaró akcentus, parancsolgató magatartás

2020. ápr. 12. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!