Miért nézik le a nők a szegényeket?
Hajŕá,
holnap hajnalban megnézem mire jutottatok,de mist megyek ászok mert piás vagyok..
Ja ,addig már nemlessz itt a vita 1/2 sem
Mert törlik le .
Kérdező!
Feltettél egy kérdést, és rögtön elkezdett egy csomó nő hisztizni, hogy nem igaz.
Ebből egyenesen következik, hogy igaz.
Amúgy jó lesz megjegyezned, hogy a nőket egyáltalán nem érdekli a pénz!
Csak sok legyen.
Akkor felejtsd el a kihasználást. Ha isteni pasi vagy, nem csak a csóresz aranyásóknak kéne érdeklődniük irántad, hanem minden nőnek. Olyanoknak is, mint a többség, akiknek van saját keresete.
Látok egy csomó nicknevet, akikről tudom, hogy nyávognak az aranyásók miatt. Most őket látom más kategóriákban aggódni, hogy nincs munkájuk, nincs megtakarításuk.
Ha bármelyik a párom lenne, most én tartanám el őket. A legtöbb barátnőmnek van megtakarítása. Mikor azt mondom, nő, nem szolikás pincipuncikra kell gondolni, normális nőkre. Miről beszélsz mégis?
"Feltettél egy kérdést, és rögtön elkezdett egy csomó nő hisztizni, hogy nem igaz.
Ebből egyenesen következik, hogy igaz."
Már értem, miért hiszik egyesek a nemi erőszakról is, hogy a nő is akarta. Mert ha azt mondja, hogy könyörgöm, ne tedd, akkor biztos azt akarja, hogy dugd keményebben.
TE TÉNYLEG ENNYIRE FĄSZAGYÚAK VAGYTOK?
Már nem is reagálsz... nevetséges vagy.
Fáj az igazság, tudom. Nehéz lehet, hogy nem kellesz senkinek, és a nők el tudják magukat tartani. Attól, mert befogod a füled, és hangosan lálázol, nem lesz csajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!