A magyar ember különleges képességei a siránkozás és a lázadozás?
Ha mindenki hülye, akkor minek kérdezel itt?
Bújj már el ember, te sz6rdarab :)
a siránkozás mindenképpen.
„Mindenki kibszott okos... és nagy az arca.”
ezt már nagyon régen észrevettem. a külföldiek között is vannak okoskodók, de nem olyanok, mint a magyarok. itt tényleg az emberek 80-90%-a teljesen átlagos képességű, átlagosan művelt, mégis akkora pofával okoskodik, h hihetetlen.
a válaszok is jól mutatják ezt: érdemben nem igazán tudnak hozzászólni, gyakorlatilag teljesen átlagos képességű emberek hisztiznek, kötekednek oldalakon keresztül. gyanítom, h a kérdést sem tudták értelmezni.
„Miért nem lehet már továbbfejlődni a suttyó proliságból ?”
azért, mert az idősebbek nagy része az előző rendszerben szocializálódott proli,aki nem igazán tud normális nevelést adni a gyerekének.
+ a magyar az egyik legrosszabb oktatási rendszer egész Európában.
„Olyan mintha egy focimeccsen lennénk, és a részeg ostoba bácsi kiabálna be a Lionel Messinek,”
helytálló hasonlat, én még azt is szoktam írni, hogy a magyarok nagy része olyan, mint egy sértődött, neveletlen 12 éves gyerek, aki mindenképpen meg akarja mutatni, h mennyire okos.
„Tudjátok mi a jó ezen az oldalon? Ír valaki egy kérdést, és az összes idióta aki megsértődik”
ez az oldal azért nem mindig mérvadó. sztem régóta lejtmenetben van, a normálisabb emberek jobbára kikoptak innen. a válaszok 5-10%a hasznos csak, a többi mind hülyeség.
amikor komolyabb témában kiírok kérdést (angol fordítás, informatika etc.), maximum 1-2 értelmes választ kapok, így általában átmegyek más oldalra, átolvasom inkább az angol nyelvű oldalakat. sztem nagyon kevés valóban értelmes, segíteni akaró ember van már. a többség félművelt frusztrált kötekedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!