Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak olyan személyiségű...

Vannak olyan személyiségű emberek, akik szinte bármit át tudnak forgatni, hogy számukra az sértő legyen? Veszekednek veletek egy sort és te azt se tudod, hogy mit mondj, mert igazából, ami miatt megsértődött az senki más számára nem lenne sértő?

Figyelt kérdés
Remélem értitek, hogy mit mondok
2020. márc. 27. 14:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak. Nem egyet ismerek azok közül, akik született összeesküvés-elmélet gyárak! Az ilyeneknek csak erről szól az "életük", - arra élveznek, hogy szikrázik a légkör körülöttük és sík ideg már csak attól is mindenki, hogy meglátja őket. Másra nem is képesek kielégülni! Néha meg-megtaposnék egy-egy ilyet, de azzal magamról is kiállítanám a bizonyítványt.
2020. márc. 27. 15:27
 12/16 A kérdező kommentje:
Eleinte elkezdte elhitetni velem, hogy én vagyok egy szar. De másokkal nagyon ritkán vitázom össze...szóval...
2020. márc. 27. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
nárcisztikus személyiségzavar
2020. márc. 27. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Vannak ilyen hivatásos megsértődő emberek... ezek közül vannak trollok, pszichopaták meg olyan lelki sérültek is, akik kb. mindenben azt keresik, hogy őket hol bántják.
2020. márc. 27. 16:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen ismerősöm, nagyon durva... Egy másik személlyel nagyon komolyan tud harcba menni egy ilyen személy, velem kíméletesebb, de ha a közelében vagyok, feszkóban érzem én is magamat tőle...

Neki sosem jó semmi sem, nem érzi magát jól senki közelében, mindenki rossz, de ő szolgalelkűnek gondolja magát, és sokmindent megtesz, akár jó az a valami, akár nem. Óvó-féltő, de nagyon erősen.

2020. márc. 27. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Apám ilyen, ráadásul minden vélt vagy valós sértésre agresszívan reagál. Bár neki ok se kell egy dührohamhoz. Én meg hülye vagyok és a hozzá hasonló szociopatákat vonzom, szóval találkoztam már pár ilyen esettel, igen 😅
2020. márc. 28. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!