Miért bántanak az emberek a külsőm miatt? Mit tehetek
ellene, hogy védjem magam?
Figyelt kérdés
A nők általában ridegek velem és mindig végigmérnek majd olyan mintha undorral elfordulnának. Kedvesen, mosolyogva beszélek velük és szerény vagyok. Soha senkit nem bántok meg. Ha engem bántanak már nem is reagálok rá. Nem öltözöm közönségesen,nem veszek fel rövid szoknyát, nincs kirakva a mellém, nem viselkedem közönségesen. A férfiak, ha kedves, mosolygós vagyok azt hiszik akarok tőlük valamit. Ha nem mosolygok akkor savanyú luvnya vagyok. Pl. :keresek albérletet, 3 helyen is azt mondta a férfi tulaj, hogy ad kedvezményt ha természetben fizetek. Nem voltam kihívó, tárgyilagosan beszéltem. Komolyan már itt sírok miatta. 5 éve járok súlyzós edzésre, az arcomat anyukámtól örököltem, aki gyönyörű. Miért ilyenek az emberek? Barátnőim alig vannak, mindig kiderült, hogy addig voltam jó amíg használni tudtak valamire(közös edzések stb). Volt olyan hogy az utcán elém állt egy férfi és azt mondta jól megba...lak majd arcon köpött. Nagyon sokat sírok az ilyenek miatt. Az edzéseket nem szeretném abbahagyni mert nagyon szeretem. És már ott tartok hogy alig merek emberek közé menni.
Az is lehet, hogy csak Te vagy elájulva a szepsegedtol es masok tényleg undorodnak toled?
Ki tudja mi lehet a baj … en megkerdeznem, hogy miert bantotok?
2020. márc. 24. 11:30
12/26 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő: egyiksem! Lassan már apáca vagyok
2020. márc. 24. 11:30
13/26 anonim válasza:
Ilyenek a nok, nem tudsz veluk mit csinalni. Ha valaki jobban nez ki naluk, irigykednek ra es bunkoznak vele. Ezert vagyok halas, hogy pasinak szulettem :)
Egyébként utolsók észreveszitek hogy már látatlanba, ismeretlenül is a másikat piszkáljátok?
2020. márc. 24. 11:32
16/26 anonim válasza:
Szerintem egyfajta környéken tapasztalod ezt, ahol bizonyos réteg van, amely így nyilvánul meg. Sajnálom, hogy ilyeneket kell átélned. :-( :-(
2020. márc. 24. 11:33
17/26 anonim válasza:
# 4
Hát kérdező, az alapvető hiba, ha mindenkit egy kalap alá veszel.
Nem szabad, hidd el nem mindenki érdemli meg, másrészt nem is mindenki tud vele mit kezdeni, (mert zavarbahozza, íríggyé teszi, stb) és akkor jönnek a negatív reakciók, amik szenvedést okoznak neked...
2020. márc. 24. 11:35
18/26 anonim válasza:
Az klassz … szeretek apacasat jatszani :)
2020. márc. 24. 11:36
19/26 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy miert bantanak a kulsod miatt, ha nem is latunk?
Lehet budi vagy, tok apolatlan … jol nezel ki, szep vagy es sportos, de csimbókokban log a kula a hajadon (?) … talan helyeske vagy, de tok ragyas (?)
2020. márc. 24. 11:42
20/26 anonim válasza:
Miert nincs partnered, kedvesed, szerelmed? Ha olyan jo lennel, lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!