Az olyan embereknek, akik rondák, hogy van életkedvük?
Úgy érzem hiába tanulok, és kapnék majd jó munkát, teljesen felesleges, mert mivel ronda vagyok, sosem lesz értelmes párkapcsolatom, hiszen minden fiúnak addig vagyok jó, míg épp nincs valaki jobb nálam, és csak kihasználható tárgyként tekintenek rám ideig-óráig. Lehetek akármilyen művelt, vagy okos.
Több barátnőm is, akik hozzám képest fele annyi képesítéssel, vagy saját erőből spórolt pénzzel nem rendelkeznek, boldog életük van, mivel a párjuk lakásába tudtak például költözni, meg elhalmozzák őket szeretettel, és minden jóval, kitartanak mellettük.
Én meg mivel ronda vagyok, hiába vannak normális céljaim, tanulok szorgalmasan, és spórolom a pénzt a jövőmre, így semmi értelme nincs, mert egyedül a pénz, vagy a munka nem tud elegendő boldogságot nyújtani, hiszen ezek csak eszközök.
Nem vagyok elhízva, szóval alapjáratom az arcom kinézetével van gond. Összességében nem esztétikus, nagy az orrom, és a bőröm is pattanásos, hiába próbáltam ki mindenféle terméket, vagy jártam vele bőrgyógyásznál, semmi sem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!