Miért akarnak a férfiak karórával meg kocsival csajozni?
Komolyan azt hiszik, hogy értenek a nők ilyesmihez? Egyáltalán miért akarnának olyan nőnek tetszeni, aki ez alapján dönt róluk?
Egyébként is jellemzően az ilyen embereknek nincs pénzkultúrája amúgy sem, mert ilyen szarokra szórják... Akkor meg mi értelme játszani a gazdagot?
Nem tudom ki hogy van vele, én is olyan nőt kerestem, akibe szorult egy kis intelligencia. Az ilyen nő nem általánosít. A másik fele meg az, hogy az ilyen típusú férfiak akik így csajoznak, azok általában csak dugásra keresnek partnert. De azok a nők, akiket ilyennel lehet megfogni, másra nem is jók.
Forgassuk kicsit meg a dolgokat! Ha a nők X %-át nem lehetne ilyesmivel megfogni, akkor ez a fajta csajozási módszer nem működne. Amíg van kereslet, addig van kínálat oda-vissza.
14,15 egy szó: önbizalom
A jó táncosok, a motorosok, a zenészek is csak azért vonzók, mert van önbizalmuk. A legtöbb házas embernek is van, mert már nem akar megfelelni. Aki feszít ilyen kirakatdolgokkal, az is csak azért nyerő, ha egyáltalán az mert a saját fejében nem egy büdös nagy nulla. Kár, hogy utóbbi egy hamis illúzió. Mint az agyonplasztikázott tyúkok önbizalma:eltüntethető, amint letörlik a sminket. És a férfiaknál is, amint elromlik a kocsika.
"...és sír a szájuk, mikor a pénzével jobban gazdálkodó embert választom"
Vagyis te egyenesen a pénzre mész!
Legalább kibújt a szög a zsákból.
"Kocsika" nem romlik el, mert ezért választottam megbízható fajtát, ugyanis sokat vagyunk úton.
Legyél büszke akkor magadra, mert kevés olyan nő van, aki 2 méterről meg tudja állapítani egy férfiról, hogy üres-e belül vagy sem és a kocsiját csak villogásra használja vagy sem. Ha te 1 szót sem szólsz másokhoz, csak eldöntöd az Aldi parkolóban az illetőről, hogy milyen valójában, akkor a keksz mellé jár neked a Nobel-díj is, mert ilyen tulajdonságokkal nagyon kevés ember rendelkezik.
Nem tudom milyen körökben mozogsz, de ha csak a suttyó órával villogós pasik akarnak felszedni, akkor talán nem x millió férfit kellene hibáztatni, hanem mélyen magadba kellene nézni. 🙊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!