"Csak anyagi fölénnyel lehet csajozni. " Mi a véleményetek erről?
Vannak olyan lányok,akik azt hiszik,hogy ők a világ közepe,és elvárják,hogy szórakoztassák őket,le sem állnak olyannal aki nem gazdag.Van ilyen bár,egyébként személyesen nem ismerek ilyet,illetve ez nem mindig nyilvánvaló.Én lány vagyok,nem vagyok gazdag,és eddig mindig olyan pasikat fogtam ki,akik valamiért voltak olyan pofátlanok,hogy fizessem a kávézóban a fogyasztását,a boltban a közös vacsoránk,a buszjegyét,a kóláját,a belépőjét moziba,vagy múzeumba stb.És nekem azzal semmi problémám nincsen, hogyha úgy állok és felajánlom,hogy én állom az egészet,azzal sincs semmi bajom, ha megbeszéljük,hogy fizesse mindenki a maga részét,nekem az a durva,hogy a pasi nem érzi magát kellemetlenül,és nem veszi észre magát ha rendszeresen ezt csinálja.Pedig nem vagyok egy karakán,vagy bármennyire is férfias csaj,sőt inkább törékeny és nőies és még is megjátszották ezt velem, 2x is.Többet nem hagyom ezt,mert szerintem baromi gáz,akár férfi akár nő tesz ilyet.Szóval nem az a lényeg,hogy mindent a srác álljon,de azért udvariasságból olykor jól tud esni.
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!