Miért nem tudom elviselni azt hogy más emberek lábat kell néznem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírok rá nézni mások lábára2020. márc. 20. 13:50
2/8 anonim válasza:
Ortopedus vagy, vagy valami gyogycipö àrus? Valts m.helyet akkor es nem kell nezni
3/8 anonim válasza:
Hát akkor ne nézz rá. Ennyire egyszerű. Hogy mi okozza a fóbiádat, azt meg deríttesd ki orvossal. Valami oka biztos van. Te vagy a lábfétises emberek ellentéte? Nna, ilyenről sem hallottam még, de ezek szerint létezik.
4/8 anonim válasza:
Mikor látod konkrétan a másik lábát? Nyáron, kora tavasztól késő őszik, amikor megy a mezítlábazás. Más esetben a cipő, zokni eltakarja. Vagy az is zavar?
5/8 anonim válasza:
Nézni még csak hagyján. De szagolni!
6/8 anonim válasza:
A lábfóbia elég gyakori. Meg a lábfétis is. :D
7/8 A kérdező kommentje:
A mezítláb zavar de igazából ha zokniban van a láb és kirajzolódik a körvonala (tul vékony a zokni) már az is tud zavarni
Rá nézek és elkap az undor :(
2020. márc. 20. 23:03
8/8 anonim válasza:
Van erről egy szép vers:
Egyszer találgattam
(Írta: Laár András verse)
Egyszer találgattam:
milyen is a lábam?
Utána megnéztem:
...majdnem eltaláltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!