Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az nagyon kellemetlen ha én...

Az nagyon kellemetlen ha én 5-10 kiló felesleggel is elfogadom magam?

Figyelt kérdés
Esetleg megtudom mutatni mennyi is rajtam az 5-10, de elsősorban arra lennék kiváncsi, hogy van e itt más is akit nem zavar a feleslege. Nem kérek a lehurrogásból és az “állj neki edzeni dagadt” megnyilvánulásokból. 24/l

2020. márc. 19. 13:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendszeresen járok biciklizni, nem megterhelő számomra semmi. Sem séta, sem biciklizés, sem úszás. Éppen ezért érzem jól magam így is. Mindenre képes vagyok. Van rajtam pocak, fenék, mell de ez van. Én így szeretem magam.
2020. márc. 19. 15:18
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Kinek kellemetlen?Engem nem zavar,nem is ismerlek.Ha ismernélek,se zavarna,neked van súlyfelesleged.Ha elfogadod magad,ergo,nem számít mások mit mondanak/gondolnak,akkor miről szól a kérdés?
2020. márc. 19. 15:46
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Legalább magadnak ne hazudj.
2020. márc. 19. 17:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Leány, neked nem 5–10 kg felesleged van, hanem 20. Ne áltasd magad. Nem baj, ha így is elfogadod magad, nem kell feltétlenül lefogyni, csak akkor ne csodálkozz, hogy miért nem kellesz az álompasijadnak, meg ne siránkozz, hogy de hát te megettél egy salátát és semmi változás. Amíg reálisan látod magad, addig jó, de a leírtak alapján nem vagy egészen tisztában a testképeddel.
2020. márc. 19. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ez csak rád tartozik. Mások véleményét ne vedd figyelembe. Te tested, te életed.
2020. márc. 24. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!