A világjárványnak "köszönhetően" most talán többet tisztálkodnak az emberek, jobban ápolják magukat?
Hát ennek ALAPNAK kellene lennie.
De nem mi vagyunk itt annyire igénytelenek,sok negatìv igaz ránk.
De ez speciel tisztálkodás szempontjából,az olasz egy gusztustalan igènytelen retek nép.
Egyik haverom Rómában macska méretű patkányokat làtott,itthon ilyet nem fogsz pl.
Olaszok az okádekabb nép,nem hiába szétterjedt mert semmire kellő egy népség.
A kínaiak dettó,retkes kommunista gusztustalan nép.
Onnan indult a vírus is.
Higiénia nem divat ott.
Nem sajnos,egèsz családok fürödnek egy vízben franciálnál,angoloknál is.
Ezt mesèlte egyik au pair csaj,majdnem kifordult a bele,meg is értem.
Én már előtte is csodálkoztam néha, hogy az emberek mennyire szarnak a kézmosásra.
Főnököm amikor szemtől szembe beszélünk néha-néha így nem is tudom, enyhén beletúr az orrába, piszkálja....múlt héten meg ő parancsolgatott, hogy használjunk kézfertőtlenítőt. Miközben jól tudta, hogy én alaposan kezet mostam már előtte is és használtam kézfertőtlenítőt.
Na persze vannak azok (pl TikTokon), akik azzal vágnak fel, hogy a wc ülőkét és a kilincseket, korlátokat nyalják végig.
Mert ugye ami az egészségre káros, az nagy divat (mint a cigi, drog, alkohol stb.).
Most igen,de meddig?
Vége lesz a járványnak valamikor,és elfelejtik a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!