Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most az egész ország el van...

Most az egész ország el van keseredve a vírus miatt?

Figyelt kérdés

Mert szerintem van aki fel sem veszi, látok sok mosolygós arcot is, hogy fiatalok mennek röhögcsélne, de látok lecsengő szomorú arcokat is akik a gyógyszertár előtt várakoznak, hogy sorra kerüljenek, mert belül nem lehet várakozni.

Ti, hogy látjátok ezt?

Debrecenben vegyesen látok minden hangulatú embert, de azt mondják Pesten mindenki szomorú arrcal jár és nincs forgalom szinte az utcán sem.

2020. márc. 18. 22:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Orbán döntéseihez mit szoltok?!
2020. márc. 18. 23:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Iskola, egyetem bezárások, legtöbb bolt bezárása 3-kor. Még az éttermek ahol kajál az ember az is be kell, hogy 3-kor zárjon. Edzőterem bezárások. Lassan ki se mehetsz az utcára.
2020. márc. 18. 23:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ma láttam egy embert építkezéseken használatos porvédő maszkban és kertészkedős szövetkesztyűben, az aztán tuti véd a vírusoktól...de legalább a maszk igazgatása miatt 10x annyiszor piszkálja az arcát, ezzel is veszélyeztetve magát
2020. márc. 18. 23:32
 14/18 anonim ***** válasza:
87%
Ó ez még semmi. Majd akkor hogy el leszünk keseredve, amikor rájövünk, hogy nagyobb válság van, mint az 1930-as, pedig az se volt piskóta.
2020. márc. 18. 23:47
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Én azt látom, hogy sokan lenézően sasolják a másikat, mennyi mindent vesz, megy a gyógyszertárba valamiért, de ezek az emberek pár sarokkal arrébb ugyanúgy beáll a sorba venni egy rakat sokmindent... A kettős beszéd a mindene sokaknak...
2020. márc. 19. 08:03
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

Én nem figyelek más embereket, mindig elvagyok a saját gondolataimmal, pláne nem az arcukat, engem pl rettentően irritál is, ha valaki 0.1 másodpercnél tovább a szemembe néz (tehát a véletlen odapillantásnál tovább).

Tehát fogalmam sincs, kinek milyen arca van, de ahogy már előttem is írták, mit vigyorogjon valaki magában?

Én olyan ember vagyok, aki mindig mindent jó előre átgondol, ami rajta múlik, azt meg is tervezi és szeret végiggondolni néhány lehetséges forgatókönyvet is.

Ez már ezerszer segített nekem, sőt, mentett meg DE nyilván sokszor okoz stresszt is.

Tehát most is igen stresszes vagyok.

Konkrétan az egész világ leáll 2-3 hónapra (ha nem is totál egyszerre, mert Kína már kezd magához térni, míg Magyarország pl most áll le, de van, ahol még csak fognak)

Ez bődületesen nagy válsággal fog járni, ráadásul még csak nem is volt példa hasonlóra. De, a háborúk maguk, de az némileg más szituáció...

Intézkedni muszáj, mert különben rettentően túlterhelődne az egészségügyi ellátás.

Igen, félmegoldások, mert lavíroznak a kormányok: még ne omoljon össze minden, de már legyen haszna az intézkedéseknek.

2020. márc. 19. 09:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem tegnap taglózott le a dolog. A vírustól nem félek, de a munkahelyen mindenkinek csökkentették az óraszámát (vele a fizetést is természetesen) amit én még kibírok, de a próbaidõsöket ki is rúgták. Az milyen már! Újat munkát sem tudnak találni egy darabig ebben a helyzetben😢
2020. márc. 19. 10:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nem mosolygok. Kirugtak a helyzet miatt. 2 kisfiam van.Párom dolgozik amég tud. Megtakarításunk nincs sok, mivel most vásároltunk autót. Azt hittük végre minden helyrejön, gondolok itt számlák, felújítás.Csak azért imátkozok hogy a családom vészelje át egészségben ezt az egészet. Azért viszont hálás vagyok, hogy kertes házunk van és együtt lehetünk.
2020. márc. 20. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!