Miért nem rendelnek el kijárási tilalmat az egész ország területére fegyveres őrökkel?
Aki ezt megszegi 1 millió forintos bírsággal kellene súlytani, csak ennek lenne visszatartó ereje.
Természetesen élelmiszer üzletbe, gyógyszertárba el lehetne menni.
Egyéb esetben nagyon komoly indokkal, amit tudni kell igazolni.
Én a vízest meg az eleketromos műveknél dolgozokat se engedném be, hogy teljesen megbénuljon az ország.
Van pánik így is, emberek millió kerülnek utcára ha nem lesz vége ennek 2 hónapon belül.
Nyugi, néhány nap, és lesz kijárási tilalom, ahogy mutatják a példák a többi országban is. És reggel hallottam a rádióban, hogy a járvánnyal kapcsolatos intézkedések be nem tartása szabályszegésnek minősül, ami 500.000 Ft-ig terjedő bìrsàggal sújtható.
(Igen, bírsággal SÚJT, és a súlyemelő SÚLYT emel.)
#5-nek:
500.000?
1.000.000?
Legyen 10.000.000!
Akkor is nagy ívben lexarom! Nekem a csúti ne ugasson!
Akinek én nem vagyok Magyar, és haza-áruló is vagyok, az ne akarjon semmit sem ugatni! Majd ha megláncoltam, oké?
Ahogy az 500.000-et, úgy a 10.000.000-t sem fogom befizetni, és behajtani sincs mit!
Leülteti? Akkor igen sok ember fog sittre kerülni! XD
Nagyvonalúan csak annyit mondok: írja a többihez! XDXDXD
#6 vagyok:
Most, hogy KÉRNIE kell, nagyot visszaüt az eddigi gyűlölet-politika, és az emberek megosztása!
7.-nek.
Ezzel a mentalitással a környezeted, és a szeretteid fogod megfertőzni, a bírságot pedig a temetési költségekben fogod megfizetni.
ma 11:22
Legfeljebb sittre vágnak "közveszélyokozás" címén, és ilyen esetben nyivákolhatsz a jogaidért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!