Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én bírom ilyen nehezen...

Csak én bírom ilyen nehezen ezt a bezártságot?

Figyelt kérdés

Egyedül élek, itthon, úgyhogy abszolút nincs kihez szólnom.

Dolgozni sajnos kötelező otthonról, úgyhogy a kollégákkal sem tudok találkozni, az étterembe sem tudok elmenni, a büfébe se tudok lemenni a büfés csajokkal dumálni, semmi.

A konditermet bezárták így edzeni se tudok elmenni, a túrákat lefújták, úgyhogy túrázni sem. A barátokkal se lehet találkozni, bulizni se lehet menni.

Nekem ez konkrétan a pokol, most komolyan mit csináljon az ember egésznap, egész este otthon? Előre rettegek a hétvégétől, hogy akkor sem lehet majd semmit sem csinálni.

Igen, biztos rossz elkapni a koronavírust, de hogy ez is bitang szar, az egészen biztos.

Kínomban már ott tartok, hogy a munkaidőn túl is még 2-3-4 órát dolgozok itthonról full ingyen, ugyanis NINCS MIT CSINÁLNI!!! meg fogok őrülni hamarosan, érzem...

2020. márc. 18. 21:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hat szerintem minimalis esely van arra, hogy az erettsegik idoben el fognak kezdodni, ugyh meg van idod filmezni :)
2020. márc. 19. 13:06
 22/22 anonim ***** válasza:
60%
Én is nehezen bírom, még úgy is, hogy introvertált vagyok. Nem az zavar, hogy nem tudom elfoglalni magam, mert szeretek pl. olvasni és filmet nézni. Viszont eléggé hajlamos vagyok a depresszióra, és kb. a legjobban bevált gyógyszerem ellene az, hogy eljárok élményeket szerezni - koncert, színház, mozi, élményfestés, kollégákkal sörözés, bármi... ami nem kivitelezhető most... meg hogy ebben a szép időben otthon kuksolás van. Főleg úgy, hogy egyedül lakom és nincs autóm.
2020. márc. 19. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!