Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én bírom ilyen nehezen...

Csak én bírom ilyen nehezen ezt a bezártságot?

Figyelt kérdés

Egyedül élek, itthon, úgyhogy abszolút nincs kihez szólnom.

Dolgozni sajnos kötelező otthonról, úgyhogy a kollégákkal sem tudok találkozni, az étterembe sem tudok elmenni, a büfébe se tudok lemenni a büfés csajokkal dumálni, semmi.

A konditermet bezárták így edzeni se tudok elmenni, a túrákat lefújták, úgyhogy túrázni sem. A barátokkal se lehet találkozni, bulizni se lehet menni.

Nekem ez konkrétan a pokol, most komolyan mit csináljon az ember egésznap, egész este otthon? Előre rettegek a hétvégétől, hogy akkor sem lehet majd semmit sem csinálni.

Igen, biztos rossz elkapni a koronavírust, de hogy ez is bitang szar, az egészen biztos.

Kínomban már ott tartok, hogy a munkaidőn túl is még 2-3-4 órát dolgozok itthonról full ingyen, ugyanis NINCS MIT CSINÁLNI!!! meg fogok őrülni hamarosan, érzem...

2020. márc. 18. 21:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Jó, igen, végül is letölthetnék valami sorozatot vagy játékot, de nem tudom, valahogy szeretem produktívnak érezni magam, valami olyan dolgot csinálni, amiről tudom, hogy haszna lesz, és nem csak annyi, hogy megy vele az idő.

Jobb híján lehet ez lesz, vagy felfrissítem a német tudomásom, bár mivel ezentúl se fogom használni, úgyis elfelejtődik majd megint.

2020. márc. 18. 21:32
 12/22 A kérdező kommentje:

"Vagy legrosszabb esetben a lakás kitakarítása, elmaradt dolgok megcsinálása."

A lakás kitakarítása. :D

Igen, ez az egyetlen egy dolog, ami még az unalomnál is unalmasabb. Ha nekiállok, akkor az már egyértelműen mutatni fogja, hogy teljesen elveszettem a józan eszem.

2020. márc. 18. 21:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Pedig pont az jutott eszembe, hogy olyan játékok vannak ma már, amik egész konkrét kerek sztorikat alkotnak.

Vagy regényt olvasni vagy ismeretterjesztő valamit olvasni?

Én ezerévente nézek filmeket, de ha mégis, akkor utána még háromszor annyi időt töltök el utánaolvasással. Főleg, ha az alapja igaz történet vagy szimplán érdekes témát dolgoz fel.

Kreatív hobbik?

Rajz, festés, színezés?

Főzés, sütés?

2020. márc. 18. 21:38
 14/22 anonim ***** válasza:

Egyébként egyik ismerősöm random idegennyelveket tanul pl Duolingon. Amúgy ugyanő szeret legozni is.

Egyébként már miért kellene hasznos dolgot csinálnunk a szabadidőnkben?

2020. márc. 18. 21:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Én igen magamnak való vagyok, konkrétan akkor golyóztam volna be, ha végre nem jön időszak, amikor nem kell reggel 8-tól este 9-ig nyüzsgésben lennem. De ha nem ilyen lennék: a Skype nemcsak a munkahelyen használható ám! 🤔
2020. márc. 18. 21:46
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
Eddzel otthon.
2020. márc. 19. 07:24
 17/22 anonim ***** válasza:
59%
Olvass jó könyveket. Repül velük az idő, és még hasznuk is tud lenni. :)
2020. márc. 19. 07:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Egy hete nem léptem ki a lakásból és sajnos sanszos, hogy még hetekig, hónapokig ilyen lesz a helyzet. Keress egyedül végezhető hobbit, olvass, sorozatmaratonozz, videochaten keresztül karanténbulizz a barátaiddal, hallgass zenét vagy ha érdekel, szerkezz zenét számítógépen, vágj videókat, rendezd át a fotóalbumaid, süss főzz új dolgokat, kertészkedj a lakásban, tornázz, tanulj nyelvet.. Én ezeket csinálom, még nem golyóztam be, remélhetőleg nem is fogok :)
2020. márc. 19. 11:47
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, aranyosak vagytok! :)
2020. márc. 19. 12:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan szempontból örülök a kialakult helyzetnek, hogy végre itthon lehetek, nem kell közösségben lennem és szoronganom. Ez introvertáltként számomra egy áldás. Mivel most fogok érettségizni (ha fogok), ezért össze kell kapnom kapnom magam és tanulni, de még a kiadott házi feladatok elvégzésére is alig bírom rávenni magam... Szívem szerint, ha tehetném, most ebben a nagy "szabadságban" reggeltől estig filmeket, sorozatokat néznék vagy regényeket olvasnék. 19/L
2020. márc. 19. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!