Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért undorodik valaki a...

Miért undorodik valaki a lábaktól?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy miért érez így valaki? Ennek van valami oka vagy meg lehet magyarázni valahogy? Igazán érdekelne, hogy mitől undorító egy átlagos, sima láb. Válaszokért köszi

2020. márc. 17. 20:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
10-es, nem tudom, hogy miért kell megsértődni. A kérdésre válaszoltam (khm egyedül én, mégis én lettem lepontozva), én valóban nem szeretem a lábakat, a leírt okokból. Tőlem más rajonghat értük, engem nem igazán érdekel, más mit csinál, nem vagyunk egyformák.
2020. márc. 18. 12:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!^^ A legutolsó válaszolónak: véletlenül pontoztalak le bocsi, pedig tényleg a te válaszod volt a leghasznosabb. Csak félrekattintás volt:(
2020. márc. 19. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

Attól függ, milyen az a láb. egy kéz is lehet taszító, akár.

Hallottam olyanról, aki a fülekre bukik!

2020. márc. 19. 21:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, az okán még sosem gondolkodtam mert nem éreztem h annyira fontos lenne.. Talán ilyen "ösztön" jellegű dolog mint h egyes ételeket imádok, van amit meg nem, de semmi tapasztalati dolog nincs benne sztem.
2020. márc. 20. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!