Szerintetek túlzás így jegyzetelni vagy sokkal áttekinthetőbb?
2020. márc. 16. 14:31
1/2 anonim válasza:
Ezen mit érzel túlzásnak? Mindenki úgy jegyzetel, ahogy neki jó, magadnak kell kitalálni, hogy mi a legjobb, nem másokat utánozni.
2/2 anonim válasza:
Attól függ. Így akkor lehet jegyzetelni, ha van rá időd. Egy átlagos óra, főleg egyetemen nem az a hely.
Én is szoktam kidolgozni tanulás során magamnak anyagokat és kiemelőzni, ábrákat készíteni, de a kézírásom még relatíve szép írásképpel bíró ember létére is csak akkor ilyen szép, ha nagyon lassan írok.
Mostanában inkább a word dokumentum készítő képességeimet fejlesztem, sokkal gyorsabban lehet ott jegyzetet készíteni és elég csak kiemelni. Sajnos az ember egy kor/képzettség felett az idejével spórol, nem pedig gyönyörködik a kézírásában, emellett pedig inkább elektronikus úton készít jegyzetet, mert könnyebb benne keresni.
Mindemellett én is imádom az ilyen képeket, gyönyörűek, csak nem hatékonyak élesben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!