Hogyan válhatnék hazug, felszínes emberré?
Úgy látom, az ilyenek tudnak érvényesülni az életben. Én nem tudok jól hazudni magamról és nem tudok hozzászólni a felszínes társalgáshoz. Ez azzal is jár, hogy sikertelen vagyok, hiába tanultam sokat, bárkit előbb emberszámba vesznek nálam, pusztán mert jó beszélőkéje van.
Akikkel beszélgettem erről, azt tanácsolták, hogy tanuljam meg jól eladni magam, vidámnak, mosolygósnak lenni, amikor és akivel nincs kedvem. Tudjak mindenről beszélgetni akkor is, ha teljesen hidegen hagy. Ha nincs sztorim a témában, találjak ki egyet, nem baj ha kamu, csak vicces legyen.
Az ilyesmi annyira nem az én világom, el se tudom képzelni, hogy fogjak hozzá. Eddig elég csendes életet éltem és csak azokra szántam időt, akikkel szívesen töltöttem, viszont az eredmény, ezeket az embereket igazolja.
A neoton familia egyik dalszövege: "A világ hidd el a jóra éhes, az ember mindig a széptől ékes."
Én ezt mindig észben tartom.
Amúgy ha szeretnéd, megadom az apám számát, ő a mestere ennek...
Azt azért hozzáteszem, tényleg sokat elért az életben és érvényesült, de a testvérem egy szeretethiányos idegroncs, én már egy ideje minimalizáltam vele a kommunikációt, az anyámat is kb kicsinálta a válásnál.
Kérdém én, megéri?
#4es vagyok
*kérdem
Elnézést, elírtam
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én magam sem gondolom, hogy a hazudozás és a magamutogatás helyénvalóak lennének, de unom már, hogy az emberek átnéznek rajtam. Munkában, tanulmányokban, társaságban és párkapcsolatban is mind azok a győztesek, akik többet és jobban hazudnak, valamint nem korlátozza őket szégyenérzet, vagy bűntudat. Kifizetődőbb olyannak lenni, mint ők, csak nehezen megy. Annyira nem ezt szoktam meg. Sokszor nem is értettem, miért voltam egész életemben kiközösítve, hát ezért. Az nem baj, ha üresfejű valaki, csak ha nem tudja manipulálni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!