Azok akik most televásárolják magukat kartonszámra wc papírból és más hasonló árucikkekből, mit éreznek? (Koronavírus)
#18-19 hozzászólók
szerintem nem csak ebben az időszakban, hanem máskor se illő dolog mások elmúlását kívánni.
mindenki előtt nyitva vannak a boltok, mindenki annyit vesz, amennyit akar a saját akaratából. Jelenleg nincs korlátozva semmi.
Egyébként mielőtt ítélkeztek, lehet valaki a 30 kg lisztből 20 kg-ot idősebb vagy beteg rokonainak, szomszédainak, ismerőseinek visz, megkímélve őket ettől a tolongástól és őrült hangulattól, vagy a vírusveszélytől.
18 és 19. Köszi. Bár nekem csak 6kg lisztem van itthon nem 2 tonna ☺ De ha ilyen kedvesek vagytok,remélem egyszerre döglünk meg,mert ha én hörcsög vagyok,akkor ti köcsögök,aljas,irígy köcsögök 😁😁
Menjetek és vegyetek ti is amire szükségetek van. Én a wc papírt nem tegnap vettem. Amikor akciós,veszek,ennyi. Húst nem vettem 100 kilót,de még 5 kilót sem,szóval felőlem vehetsz amennyit akarsz,azt nem én vásárolom fel előled. Tudod honnan van húsom is?! Szüleimtől,mert vidéken laknak és nem restek sem sertést sem baromfit tartani. Na ,onnan van nekem a fagyóban te majom. És ha havonta egyszer nagybevásárlást tartok ,akkor az a kemény 2-3kg hús amit akkor megveszek,szintén a fagyóba megy. 2 naponta pedig nagyon max.1 kilót veszek,kettőnknek bőven elég,az ebből főzött ételeket hordjuk apósna is,meg adagonként fagyasztom le Neki,hogy tudjon mit enni,mert egyedül él és idős. Szóval majd ha Te is ekkora mennyiségben és ilyen céllal vásárolsz,akkor elfogadom a bunkóságot,de addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!