Azok akik most televásárolják magukat kartonszámra wc papírból és más hasonló árucikkekből, mit éreznek? (Koronavírus)
Figyelt kérdés
Egyik hülye elkezdte és a többi csinálja alapon megy ez most vagy mi?2020. márc. 15. 15:37
12/24 anonim válasza:
Mivel minden barom felvásárol mindent és semmi fog maradni a boltokban ezért kénytelen voltam én is betárazni
13/24 anonim válasza:
Tiltás kéne erre, mert dominó szerű ez az egész. Sokan megvesznek mindent és így üresek lesznek a polcok, ezt látja a többi ember ezért ők is több mindent vesznek, hogy ne kelljen minden nap 8 boltba rohangálni de ezért mégtöbb ember mégtöbb mindent vesz.... Szóval be kéne tiltani, és sz*rrá büntetni aki ezt csinálja. Főleg a gyógyszerből...
14/24 anonim válasza:
Nem akarok hetente boltba menni. Nálunk sok fogy. Most minimalizálni kéne a boltba járogatást, szociális kontaktot. Egyébként nem fogyott ki az árukészlet, csak nem pakolnak ki mindent, mert nincs rá elég ember.
15/24 anonim válasza:
Én sem vettem eddig tonnányi dolgot, de holnap cseppet felöltöm a rohamcsomag-készletet bármi lehetséges alapon.
16/24 anonim válasza:
Az a baj, hogy rengetegen már csak azért kezdtek el betárazni, hogy nekik is jusson, mielőtt a sok idióta kifosztana mindent. De így meg ördögi kör. Tényleg kellene erre valami korlátozás.
Mondjuk hó végére csak elfogy a pénzük. (Olyat is olvastam, hogy valakik hitelt akartak felvenni, hogy lisztet meg wc papírt vegyenek.) Remélem székrekedésük lesz, aztán akkor nem lesz mit törölgetniz
17/24 anonim válasza:
Biztonságot. Bár nálunk jelenleg 58 guriga papír van,2 liter flóraszept,1 pumpás felületfertőtlenítő flóraszept,2 dettól,mosógél,öblítő és akkor most megsúgom,hogy miért. Mert tegnapelőtt a nagyker közölte,nincs több csak ami raktáron van,nincs,nem lehet behozni csak élemiszert. Ja és várj,ma délután születik meg a döntés,hogy az élelmiszert árusító boltokon kívűl bezáratják-e a többit. Ja,és 2 hete én is feltöltöttem az itthoni tartósélelmiszer raktáramat. Hogy miért?! Legyen mihez nyúlni amikor majd a lakás ajtaján kívűl nem mehetek. Majd 1-2hét múlva térjünk vissza rá,majonézre tésztát cserélek ☺☺
18/24 anonim válasza:
Kedves utolsó, reméljük az olyanokat viszi el a vírus mint te. Egy agyatlannal kevesebb.
19/24 anonim válasza:
18
Egyetértek. Halál a hörcsögökre! Főleg azokra, akik miatt nem tudok ma húst enni!
20/24 anonim válasza:
A kisbolt ahol vásárolok 2 napon belül felemelte majdnem 100 ftal a krumpli árát. Az emberek pánikszerűen bevasaroltak nehogy feljebb emelkedjen. Így enis vettem hogy nehogy elfogyjon.. egyik esemény gerjeszti a másikat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!