Miért van az, hogy még mindig rengetegen kényszert éreznek arra, hogy a világban utazgassanak? Miért nem képesek erre a pár hétre/hónapra a fenekükön maradni?
Az emberek jelentős részének lételeme az utazás.
Nem a régi jó kommunizmusban élünk ahol csak a család meg csak a saját ház/udvar az életcél.
Sokan hónapokra előre tervezik az utakat és ki tudja, mikor fognak tudni legközelebb menni.
Arról nem is beszélve, a fertőződés veszélye szinte semmivel nem nagyobb ha utazol, mint ha itthon felszállsz az ótvar retkes tömegközlekedésre a beteg emberek közé.
Alapvetően van egy csomó ország, ahol komoly biztonsági szabályok vannak, mert fertőző a víz, a kaja, meg elkaphatsz minden betegséget, ennyi erővel máskor sem kellene sehova utazni.
Életemben először mentem volna külföldre 2X évesként, még tavaly nyáron megvettem a repjegyet, elintéztem mindent (mert olcsóbb, ha előbb megveszed és spórolni szerettem volna). Engem kicsit szíven ütött, hogy az egész kuka, csak a repjegy 160 ezer ft bukás, mert nem mondtam le 2 héttel ezelőtt (akkor még hittem benne, hogy 1 hetes utazás, majd önkéntes karanténnal megoldom a dolgokat).
Kuka, talán 3-4 év múlva újra megpróbálom.
"ahol csak a család meg csak a saját ház/udvar az életcél."
Igen...most az az életcél, hogy anyuval lakj 28 éves gyerekként és telesírd a netet, hogy nincsenek igazi férfiak/nők...
Az igazi férfi/nő életet épít és ennek a minimuma a saját ház/udvar. Nem utazgat az utolsó forintjaiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!