Mit tehet az önbizalomhiányos ember? Hogyan alapozza meg és építse fel a magabiztosságát?
Rémisztő lehet, de probáltál érzelmek nélkül tenni dolgokat? Vagy mindent? Nem gonoszságra gondolok haben arra, hogy ésszerű keretek közt semminek sem érdekel a következménye. Nekem ez vált be. Társaságba jártam, megjátszottam magam, idővel pesig úgy megszoktam hogy őszinték lettek az érzelmeim. Ez CSAK AZ ÉN MODAZEREM VOLT nem kell bántani és lepontozni engem érte, a kérdezőnek adtam egy ötletet, hátha.
Azért emelem ezt ki mert valakinek taszító lehet ez a dolog.
Az internet tele van önbizalom növelési, önfejlesztési tanácsokkal, cikkekkel, előadásokkal.
Google a barátod, nem? Beírod, hogy önbizalom növelése és elkezded olvasni, amiket felhoz.
Menj el dolgozni betanított munkára. Már a kérdésed alapján látszik, hogy intelligensebb lennél a kollégáid 90%-ánál. Ez segíthet objektívebben látni magad.
Van diplomád? Mert ha igen, akkor az ország 2/3-ánál máris előrébb vagy.
Hát igen, lustaság fél egészség, ahogy szokták mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!