Ti barátkoznátok olyan emberrel, aki mellett egy rakás szerencsetlensegnek érzitek magatokat?
Attól függ, milyen ember.
Ha ő is szeretne barátkozni, kedves, akkor miért ne?
Ha viszont fellengzős, és az orrod alá dörgöli, hogy mennyivel jobb, akkor felejtsd el. Úgy csak leépít.
1# egy nagyon aranyos ember
A legynek se ártana
Nem is tudja hogy én igy erzek
Elsősorban azt kell megértened, hogy nem mástól vagy menő, vagy szerencsétlen. Tehát az ugyanolyan gáz, ha azért érzed magad jófejnek, menőnek, ha nálad szerencsétlenebb mellett állsz… Szerintem ez baromi gáz...
Másoktól függetlenül kéne tudnod hogy ki vagy és mit képviselsz. Ezek szerint nem tudod, ezen dolgozz, és akkor nem lesz ez az érzésed.
Nem hasonlítgatom magam másokhoz és nincsenek önértékelési problémáim. A barátaim okosak, jó fejek, humorosak, szerintem érthető, hogy ilyen emberekkel szeretnem magam körbevenni.
Neked az önbizalomhiányoddal kellene valamit kezdened, de sürgősen, ezt te teszed magaddal és csak te tudsz rajta változtatni.
Vannak barátaim így ők barátkoznak ilyen emberrel.
Én fizikailag nem tudnék, mert mindenki maximum az én szintemen áll
Ha nem érezteti velem, akkor igen.
Mert akkor tudok változtatni azon, hogy ne érezzem magamat rosszul mellette.
De ha tesz is érte, akkor jobb kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!