Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a férfiak vagy a...

Szerintetek a férfiak vagy a nők hisznek jobban az összeesküvés-elméletekben?

Figyelt kérdés

2020. márc. 8. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6%

Tehát amit nem kutattak még ki Oxfordi szociológusok, és nem publikálták egy 20 oldalas tanulmányban, az nincs.

Nyilván a különböző termékek vásárlását illetően sincs nemi eltérés, nyilván a reklámok befolyásoló képességének hatásában sincs eltérés, nyilván minden létező paraméterben megegyezik egy női és egy férfi agy.

És igen, aki mindenhol 50-50 százalékot keres kényszeresen, arra jól illik a hülye libsi (mondom ezt úgy hogy engem libsiznek állandóan netes fórumokon, mert nem vagyok nacionalista, konzervatív, meg egyebek).

2020. márc. 9. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát amit nem kutattak még ki Oxfordi szociológusok, és nem publikálták egy 20 oldalas tanulmányban, az nincs."

Először is a statisztikát mint fogalmat te keverted bele a beszélgetésbe. Tudod, van neki jelentése is, nem csupán arra jó, hogy retorikai eszköz gyanánt be tudd illeszteni az érvelésedbe. Másodszor pedig igen, ahhoz, hogy elfogadjak ultimate igazságként egy állítást, amelynek a tartalmát a személyes tapasztalataim nem támasztják alá, kellene minimum egy elfogulatlan forrásból származó, objektív bizonyíték. A hülyézés meg a libsizés kevés.

"Nyilván a különböző termékek vásárlását illetően sincs nemi eltérés, nyilván a reklámok befolyásoló képességének hatásában sincs eltérés, nyilván minden létező paraméterben megegyezik egy női és egy férfi agy."

[link]

"És igen, aki mindenhol 50-50 százalékot keres kényszeresen, arra jól illik a hülye libsi"

És arra, aki különbségeket keres kényszeresen ott is, ahol neadjisten nincs, milyen kifejezés illik?

2020. márc. 9. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudok mit mondani, nem vagy eléggé tájékozott ilyen emberek tekintetében.

Életedben nem láttál még busmant, de okoskodni akarsz róluk. Kb ez a hibád.

Am a szalmabábot rád is vissza lehetne dobni.

2020. márc. 9. 19:11
 14/14 anonim ***** válasza:
93%
Hogy okoskodnék már, ha nem állítottam semmit azon kívül, hogy ÉN mit látok SAJÁT MAGAM körül? Kettőnk közül még mindig te vagy rohadtul biztos abban, hogy a valóságészlelésed átfedésben áll a tényleges valósággal. De rendben, akkor nem vagyok elég tájékozott, te pedig igen, menjen tovább az élet.
2020. márc. 9. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!