Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik olyan tulajdonságukért utálnak másokat amiről nem tehetnek?
Mint a másik topicban: ha egy tulajdonsága miatt utál valaki egy egész embert, pláne ismeretlenül, azt ijesztőnek tartom.
A tulajdonságot lehet utálni, mert az már indokolt dolog, de lehet teljesen szubjektív is. Ugyanakkor mindenkinek van olyan tulajdonsága, amelyet joggal utálhatnak benne mások.
Azért kérdeztem, mert számomra is ijesztőek az ilyen emberek. Igen, azok akik nem egy tulajdonságot, hanem az ember egészét utálják. De vannak akik szerint nekem el kellene fogadnom, hogy ez a természetes és normális, és hogy az is megengedett, hogy emiatt sértő megjegyzéseket tegyenek emberekre. Azt gondoltam, talán tényleg kisebbségben vagyok azzal a véleményemmel, hogy aki olyasmiért utál egy embert, amiről nem tehet, az érzelmileg visszamaradottnak számít.
Akiben pedig nincs semmilyen együttérzés olyanok iránt akikhez nem fűzödik érdeke, az pszichopata. És szerintem is ijesztőek, ahogy az is, hogy ezt többen elfogadhatónak sőt normálisnak tartják. Nem értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!