Szerintetek milyenek a (z aktiv) felhasznalok ezen az oldalon?
Hát én egyedülálló vagyok, rettentő rossz lelkiállapotban, stresszesen, nyűgösen, elb... élettel és egyre kevesebb pénzzel.
A hétköznapokban rengeteg ember között vagyok, sőt, nekem túl sok is. Viszont a minőségi kapcsolat igen kevés. (Akikkel meg igazán minőségi, általában velük tudok a legkevesebbet találkozni.)
Kicsit "témapótló" is ez az oldal: itt előfordul több érdeklődési köröm is és az emberi jellemmel kapcsolatos "filozofálgatás-szerűségek", amelyekre szükségem van. Eléggé furcsák az érdeklődési köreim és eléggé máshogy, különösen látom a dolgokat (erről nem tehetek, de a hétköznapokban okoz problémákat), ezért kell az internet, mint pótlék, mert a való életben ezek a témák szinte sohase kerülnek elő, az interneten néha azért igen.
Plusz az életben igen kevés a szabadidőm, rohannom kell, mind a tanulás, mind a munka erőteljes szellemi megerőltetés számomra és stresszel is.
Kell a megpihenés olykor. Ez az oldal nem igényel további szellemi erőfeszítést, ugyanakkor itt olykor találkozhatok a különös érdeklődési köreimmel.
Ez én vagyok, de biztosra veszem, hogy sok másik felhasználó is szomorú, sz... életű, ((társas)) magányban szenved stb-stb.
Ez az oldal sajnos valószínűleg sokunknak egyfajta pótlék.
Azokat nem értem, akik "tökéletesek": mindig leszólják a kérdezőt. Erősek, egészségesek, imádják a munkájukat, nem félnek semmitől, mindig jól döntenek és minden helyzetet tökéletesen kezelnek le.
Őszintén szólva szerintem sokan inkább azt írják le, amilyenek szeretnének lenni, nem azt, amilyenek valójában. Már csak azért is, mert "tökéletes" élettel mit keresne valaki itt, főleg pl az emberek kategóriában??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!