Ti részegen tudtok/szoktatok hazudni?
Figyelt kérdés
Mondják, hogy a részeg ember őszinte, mert lehullik róla a gátlás, és ki meri mondani, amit józanként nem.
Azonban mi van akkor, ha valaki részegen egy teljesen ellentétes állítást fogalmaz meg azzal, amit korábban mondogatott?
2020. márc. 6. 10:38
11/13 anonim válasza:
Nálam fordítva van, én részegen beszélek hülyeségeket. De ilyen simán elhihetô hazugságokat mondok, persze én tudom, hogy nem igaz. Szerencsére néha elôjön a józan énem közben és rákényszerít, hogy fogjam be:D
12/13 anonim válasza:
Gátlásosnak én is gátlásos vagyok alaphangon, már ami az érzelemvilágomat illeti, nehéz róla beszélnem józanon. Ettől függetlenül képes vagyok kontrollálni, hogy mit ejtek ki a számon és mit nem, inkább csak felbátorodni szoktam az alkohol hatására. Simán tudok kamuzni bármivel kapcsolatban, ha akarok. EGYETLEN eset viszont kivételt képezett ez alól még évekkel ezelőtt, akkor baromira megsértettem valakit azáltal, hogy kifejtettem, mennyire elítélem az életvitelét/viselkedését, pedig tiszta fejjel a büdös életben nem jutott volna eszembe olyanokat mondani (nem azért, mert szégyelltem volna a véleményemet, hanem mert nem akartam konfliktusba kerülni az illetővel).
13/13 anonim válasza:
Persze, szerintem a legtöbben tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!