Srácok! Más is van úgy ha a frizurája nem "frissen vágott" és pl oldalt már hosszú, kezd golyófejű slampos lenni akkor nem érzi jól magát, nem úgy néz ki, más az arca stb? Ez lenne a megoldás?
Engem nagyon zavar hogy nem mindig olyan a hajam mert megnől oldalt. És sokszor fodrászhoz sem tudok eljutni . Szóval az megoldás lenne ha stílust valtanék és egy fokozattal letúrnám? Majdnem kopaszra pl. 3 mm
Vagy igénytelen? És így probléma megoldva, hetente gyors levagnam.
Sok embernek jól áll, nagyon jól. Persze nem lehet altalanosítani.
Lehet túl gyerekes lenne nem tudom..
Igen, ismerős probléma. Én mindig szerettem volna 5-6 centisre megnöveszteni oldalt, de 3-4 centi körül már mindig annyira rendezetlennek éreztem, hogy visszanyirtam 10 milisre.
De az igazság az, hogy nem szabad annak hinned, amit a tükörben látsz, az ugyanis nem a valőság. Amikor a tükörben úgy érzed, rendezett a felnyirt hajad, a valőságban borzalmas, miközben a tükörben szénaboglyának tűnő hosszabb haj a valóságban teljesen normálisan néz ki.
Ha van módod fényképezni, de nem szelfizni, hanem messzebbről csinálni pár képet, akkor láthatod a valóságot, és az alapján érdemes dönteni.
Egyébként ha golyófejű vagy, akkor pont hogy hülyén, vagy jobb kifejezés, hogy erőltetetten fog állni az oldalt felnyirt frizura. Hosszúkás fejű srácoknak tényleg rohadt jól tud állni. Kerek fejen nem.
Én évente 1x vágatok hajat. Év egyik felében rövid hajam van másikban hosszú (ffi vagyok).
Csajom inkább a rövidet szereti, de nekem tetszik a változatosság.
Amúgy nálam az egész úgy jött hogy 2 percet késtem a fodrászomtól 30 helyett 32-re léptem be, és addigra már félig befestette egy másik embernek a haját merthogy én nem jöttem és behivta... nyilván nem a 2 perc alatt érkezett meg a nő, meg nemtom mit vár egy fél órával előtte legyek ott? :D Szóval megharagudtam a fodrászomra és azota ilyen:Ddd
ja! én mindig ott vártam nála fél órát! úgy felb*szott...
nem is mentem egy évig. azóta random bemegyek egy fodrászatba évente 1x azt beülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!