Jogosan érzem úgy, hogy kár folytatni így?
Van egy hobbi focicsapatunk, ahol én vagyok a kapus. Már majdnem 10 éve focizom kapusként hobbi szinten. Az utóbbi időben elértem, hogy már jónak tartanak. Azonban történt az, hogy a minap nem tudtam elmenni játszani, és az egyik mezonyjatekos állt be, aki az elmondások alapján egész jó volt.
Ekkor viszont nekem teljesen elment a kedvem a továbbiaktól, hogy ha ő csak úgy beáll és máris jó, akkor mi értelme annak, hogy én már olyan régóta sem teljesítek kiemelkedően.
Persze, mindenki más, de talán ezért is kár erőltetni.
Ez valóban gyerekes gondolkodás volna?
Persze, kíváncsi vagyok a válaszokra, azért is kérdeztem meg, mert ismerni szeretném az érem másik oldalát is.
Viszont úgy gondolom ahhoz, hogy véleményt tudjatok alkotni, tudnotok, értenetek kell az én álláspontomat is.
Nem vitatkozni szeretnék, csak elmondani a véleményemet.
Egyébként mindig is ennyire komolyan vettem a dolgot (nem tudom, hogy akkor miért nem mentem profinak??!!).
Attól tartok mások úgy gondolják, hogy ez nem nagy szám amit csinál, bárki, aki beáll tudja hozni ugyanazt. Oly'mindegy, hogy most vele, vagy nélküle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!