Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol lehetne olyan pasikkal...

Hol lehetne olyan pasikkal ismerkedni akik gazdagok és társat keresnek maguknak?

Figyelt kérdés
Az lenne a vágyam, hogy 1 olyan pasit találjak aki eltart engem és csak úgy ad nekem költő pénzt. Én otthon lennék intézném a ház körüli dolgokat. Főzés, bevásárlás, takarítás. De emellett szeretném ha tényleg szeretne engem, és énis őt. Sajnos hiába ismerkedek pasikkal egynek sem kell olyan nő aki nem szeretne dolgozni.. Még azt mondom ha legalább annyira jó nő lennék talán lenne esélyem ilyen pasikkal ismerkedni de max csak az arcom szép amúgy meg egyáltalán nem vagyok jó nő.. Szeretnék valami tippeket kapni merre induljak el és hogy tudnám elérni a célom.
2020. márc. 5. 13:16
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Komolyan nő vagyok.
2020. márc. 5. 15:28
 22/29 anonim ***** válasza:
30%

Neten bárki bármit mondhat egy anonim fórumon.

Tegyük fel, hogy nő vagy, akkor is provokatív a kérdés.

Tegyük fel, hogy nem kamu, akkor meg hülye vagy, és valamelyik elmegyógyintézetben lenne a helyed.

2020. márc. 5. 15:35
 23/29 A kérdező kommentje:
Akkor csukjanak le most..😀
2020. márc. 5. 16:03
 24/29 anonim ***** válasza:
64%
Gondolom 250 nettó nem lenne elég ilyen célra. ;D
2020. márc. 5. 16:24
 25/29 anonim ***** válasza:
29%
Nekem ilyen ferjem van szerencsere. Nem kell dolgoznom mellette, mindent megad nekem, amit csak szeretnek. Be vagyok jelentve a cegebe, tehát biztosított is vagyok. Emellett oda megyek ahova akarok, havonta jarunk wellness hetvegekre, minden evben nyaralunk 2 hetet valahol külföldön. Ne hallgass a sok savanyu, megkeseredett emberre akik itt osszák az eszt. Azert teszik, mert irigyek, sajnos a magyarok tobbsegebaz. En imadom a ferjem, nagyoN sokat köszönhetek neki, felemelt egy bizonyos rétegből és olyan életet biztosit nekem, amit még megalmodni sem mertem volna soha magambak. VAN ILYEN!!!!! 30N
2020. márc. 5. 16:55
 26/29 A kérdező kommentje:
Nagyon irigyellek téged.. neked jó életed van.. bárcsak nekem is ilyen életem lehetne.. 💖
2020. márc. 5. 17:01
 27/29 anonim ***** válasza:
62%

Én nem irigykedek, csak ostobának tartom, aki így keres társat, és azokra a nőkre is árnyékot vet, akik nem ilyenek.

Én köszönöm szépen, remekül megélek informatikából, ezt tanultam, ez érdekelt, élvezem, szívesen foglalkozom vele, és nem is keresek rosszul. Nem szorulok rá arra, hogy eltartson egy férfi, mert nőként képes vagyok eltartani magam.

2020. márc. 5. 17:07
 28/29 anonim ***** válasza:
63%
Én ezt a kérdést nem hiszem el, hogy valaki ekkora gerinctelen nő legyen...
2020. márc. 5. 18:41
 29/29 anonim ***** válasza:
57%
Nincs azzal baj, ha valaki a hagyományos családmodell híve (mondom ezt úgy, hogy sosem tudnék így élni). De pont nemrég volt itt egy kérdés, ahol 50 éves nő, aki huszonakárhány éve nem dolgozott, és most nem tudja, mihez kezdjen, mert a férje csalja egy másik nővel és csak a gyerek miatt nem válik... ha te még gyereket se akarsz, még kevésbé leszel bebiztosítva.
2020. márc. 5. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!