Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol lehetne olyan pasikkal...

Hol lehetne olyan pasikkal ismerkedni akik gazdagok és társat keresnek maguknak?

Figyelt kérdés
Az lenne a vágyam, hogy 1 olyan pasit találjak aki eltart engem és csak úgy ad nekem költő pénzt. Én otthon lennék intézném a ház körüli dolgokat. Főzés, bevásárlás, takarítás. De emellett szeretném ha tényleg szeretne engem, és énis őt. Sajnos hiába ismerkedek pasikkal egynek sem kell olyan nő aki nem szeretne dolgozni.. Még azt mondom ha legalább annyira jó nő lennék talán lenne esélyem ilyen pasikkal ismerkedni de max csak az arcom szép amúgy meg egyáltalán nem vagyok jó nő.. Szeretnék valami tippeket kapni merre induljak el és hogy tudnám elérni a célom.
2020. márc. 5. 13:16
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg semmi esélyem? Fogalmam sincs mit kezdjek.. nem szeretek dolgozni.. talán ha csak napi 4 órát dolgoznék amellett már lenne esélyem az eltartasra?
2020. márc. 5. 13:52
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz gazdag alatt? Legyen milliomos, vagy az elég, hogy lakhatsz nála, kapsz enni, fizet neked egy vagy két hobbit és egy évben 2-4 helyre elutazik veled kettesben?
2020. márc. 5. 13:55
 13/29 A kérdező kommentje:
12es nekem az már elég jónak és gazdagnak számít
2020. márc. 5. 13:56
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor itt a gyakorin pont egy ilyen nőt keresett egy pasi. Járj utána, mert minden szökőévben csak egy ilyen van.
2020. márc. 5. 14:00
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem tudnád belinkelni azt a kérdést?
2020. márc. 5. 14:01
 16/29 anonim ***** válasza:
86%

Ha az arcod szép, akkor valahol rejlik benned egy jó nő, csak elő kell ásni. Kezdj el edzeni, hogy a tested is jó legyen.

Amúgy meg több esélyed van a vallásos pasiknál, ill. a konzervatív kultúrából idetelepülteknél.

2020. márc. 5. 14:07
 17/29 A kérdező kommentje:
Szoktam amúgy edzeni meg én eleve egészségesen eszem mert nekem muszáj is ezeket a dolgokat. Igazából betegség miatt hiztam el de már 18kgt fogytam. Bár vékony sosem leszek.. ezért is érzem úgy nincs sok esélyem
2020. márc. 5. 14:09
 18/29 anonim ***** válasza:
59%
A 21. századi liberális édesanyádat.
2020. márc. 5. 14:34
 19/29 October15 ***** válasza:
20%

Amit a 12-es leír az hol gazdag? :D

Ennyit én is össze tudok hozni egyetem mellett pls. XD

Igazából már csak 3 probléma van:

-Nyilván troll vagy méghozzá barlangi. :D

-A molett csajok akkor néznek jól ki ha mell is van hozzá.

-Hogy a vérbe szeressek valakit aki deklarálja, hogy arra kellek, hogy neki a világon semmit ne kelljen csinálnia? :D De okay tegyük fel, hogy nem zavar a gold digging: ez esetben felvetődik a kérdés, hogy ugye egy kapcsolat 2 egyenlő fél között létesül, naaaaaaaaagyon távol áll tőlem az egoizmus de egy ilyen kérdés esetén azért felmerül, hogy pontosan te miben is vagy egyenlő velem? :D

2020. márc. 5. 14:41
 20/29 anonim ***** válasza:
38%

Kamu provokatív kérdés, ami arra megy ki, hogy megerősítse azt a téveszmét, miszerint a nőknek csak a pasik pénze kell... Valószínűleg a kérdező nem is nő.

Ügyetlen próbálkozás.

2020. márc. 5. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!