Miért kérdezi meg a nő hogy, , van- e már nőd"? Ez nem csak szimplán kiváncsiság szerintem.
Figyelt kérdés
És a koromat így: ,,hány éves is vagy pontosan" Mintha nem tudná hogy hány éves vagyok, mert tudja jól. Ennek mi értelme2020. márc. 5. 12:06
11/41 anonim válasza:
Gyerekekkel is igy beszelnek!
Amikor a kisfiut megkerded, na es van mar baratnod, rokonlatogatasnal.
Semmi nincs benne!
12/41 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmit!
Ő hozza fel állandóan!
2020. márc. 5. 12:27
13/41 A kérdező kommentje:
Más gyerekkel nem beszél így!
És nem gyerek vagyok, hanem felnőtt férfi.
2020. márc. 5. 12:28
14/41 A kérdező kommentje:
Állandóan rám mosolyog.
2020. márc. 5. 12:29
15/41 A kérdező kommentje:
Állandóan néz. Ha meglát, folyamatosan odajön és azzal indít hogy hova megyek. Meg hogy hogy vagyok. Aztán rátér erre a témára.
2020. márc. 5. 12:30
16/41 anonim válasza:
Na, vajon, mit akar? Szeretné kipróbálni egy fiatal fiúval.
17/41 A kérdező kommentje:
Utolsó? MI VAN??? Ez vicc úgye? Vagy ezt komolyan írtad?
2020. márc. 5. 12:35
18/41 anonim válasza:
Igen, komolyan írtam. Ha nem mindenkivel ilyen, és te sem csak kíváncsiskodásnak érzed, hanem szerinted is van valami jelentése (te írtad ezt), akkor ez lehet.
19/41 A kérdező kommentje:
😅😅 Na és ezzel mit kezjek? 😂😂🤣🤣
Férje van neki, gyereke, szülei.
2020. márc. 5. 12:43
20/41 anonim válasza:
19: Lehet, hogy pont ezért vágyik egy kis kényeztetésre. Jól esne végre neki egy jótestű, helyes, feszes, fiatal fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!